הצעה למפרט למחשבים והמלצות היכן כדאי לקנות

• הוסף לסימניות
אני צריכה לקנות 5 מחשבים + מסכים
3 מתוכם זולים יותר לצורך של מזכירות וכו'
2 מתוכם גם לתוכנות גרפיות
בכל המחשבים צריך להיות מערכת הפעלה בסיסית + תוכנות של מייקרוסופט ואופיס אקרובט וכו'

וכן אני צריכה לקנות מחשב נייד.

אשמח מאוד לכל בדיל של עזרה
גם על המפרט שאני צריכה לבקש וגם לגבי הצעות מחיר.
הן מאנשי מקצוע והן המלצות מנסיון של אנשים בשטח.
אפשר כאן או באישי
עדיפות למישהו באזור ירושלים כדי שיוכל לתת שירות כשצריך.

תודה מראש ותזכו למצוות!!

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש צורך בתקציב המיועד לכך בכדי למצוא את המאזן בין סוגי המחשבים..
מחשב נייד לצורך ?? גרפיקה? או סתם לדרכים/לאינטרט
-----

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hagy;1050181:
נראה לי שיש צורך בתקציב המיועד לכך בכדי למצוא את המאזן בין סוגי המחשבים..
מחשב נייד לצורך ?? גרפיקה? או סתם לדרכים/לאינטרט
-----

אין לי מושג איזה תקציב אני אמורה להגדיר לכן אני שואלת כאן,
כמובן כמו כולם אני רוצה הכי טוב בהכי זול
לגבי מחשב נייד לא לצורך גרפיקה יותר כדי להקרין סרטים שיתחבר למקרן מיילים וכו'

• הוסף לסימניות
פנו בבקשה למייל שבחתימתי.

• הוסף לסימניות
יש בחור בשם מנחם אם אני לא טועה הוא כאן בפורום הוא טכנאי מחשבים ורשתות תקשורת בירושלים עם המון ניסיון הרבה מלקוחותי עובדים איתו והמחירים שלו זולים הייתי ממליץ על עצמי לולא שפרשתי מתחום הטכניות תתקשרו אליו 0527644965 באמת שירות שוטף מהיר ויעיל

• הוסף לסימניות
פני לניק "פופקו" לא מזמן רכשתי דרכו מחשב ,ואני מרוצה מאוד.
המחשב מהיר מאוד שזה דבר שמבחינתי הכי חשוב, ומכיל את כל מה שבקשתי.
זו הזדמנות לומר תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;1050364:
יש בחור בשם מנחם אם אני לא טועה הוא כאן בפורום הוא טכנאי מחשבים ורשתות תקשורת בירושלים עם המון ניסיון הרבה מלקוחותי עובדים איתו והמחירים שלו זולים הייתי ממליץ על עצמי לולא שפרשתי מתחום הטכניות תתקשרו אליו 0527644965 באמת שירות שוטף מהיר ויעיל

מצטרף גם,
מאד נהנתי מהשירות והאמינות (הוא נתן לי מפרט מדויק למה שאני צריך, ולא דברים יקרים שאין לי צורך בהם).
קניתי ממנו מחשב (הגיע אם כל התוכנות שהייתי צריך) וגם לאחר הקניה המשיך להביא לי תוכנות שהצטרכתי להם אח"כ והדרכה לגבי שיתוף ברשת וכו'.

בקיצור ממליץ!!

נ.ב. אם אני לא טועה (מהיסטוריה.) זה המייל שלו.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUBHCBH;1050386:
מצטרף גם,
מאד נהנתי מהשירות והאמינות (הוא נתן לי מפרט מדויק למה שאני צריך, ולא דברים יקרים שאין לי צורך בהם).
קניתי ממנו מחשב (הגיע אם כל התוכנות שהייתי צריך) וגם לאחר הקניה המשיך להביא לי תוכנות שהצטרכתי להם אח"כ והדרכה לגבי שיתוף ברשת וכו'.

בקיצור ממליץ!!

נ.ב. אם אני לא טועה (מהיסטוריה.) זה המייל שלו.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

גם אני ממליצה על מנחם מאד!!!
(העסק שלו נקרא 'שיא קונטרול')
אני קניתי אצלו מחשב מעולה, וגם בהמשך בתחזוקה, התקנה של תוכניות נוספות וכו' תמיד הוא זמין, מקצועי ואדיב.
שלחתי אליו גם הרבה תלמידות לרכוש מחשבים וכולן יצאו מרוצות מאד!
הוא גם בונה מפרט שמתאים בדיוק למה שצריך.
המייל המעודכן שלו:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏

• הוסף לסימניות
חוות דעת אישית מנסיון מעוד לקוח מרוצה

ניתן לסמוך על ניק ברוך שאמר
שירות מעולה, מקצועי, ומעל הכל יחס אישי
נייד:052-7644965

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה