הצעה מומלצת או לא?

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה ממביני דבר.
אני מעונינת לקנות מחשב נייד חדש. אני ממש לא מבינה בזה. אני צריכה את זה לשימוש ביתי סטנדרטי. חשוב לי בעיקר שיהיה מהיר וכמובן יחזיק מעמד לאורך זמן עם מינימום תקלות עד כמה שאפשר...
טכנאי המחשבים שלנו הציע לי לקנות דרכו מחשב לנובו 15.6 ,4ג'יגה זיכרון,את הדיסק הפנימי מוציאים ושמים ssd 240 במקום, את הדיסק הפנימי שמים בקופסא חיצונית ומקבלים מחשב מהיר מאוד + דיסק גיבוי.
כל זה ב2000 ש"ח. הצעה מומלצת? מבחינת טיב ומבחינת הצעת מחיר.
אשמח לפרוט.
תודה!

• הוסף לסימניות
מעבד ?

• הוסף לסימניות
לא ממליצה כל כך על LENOVO.
עדיף DELL
מניסיון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמדת;2403161:
אשמח לעזרה ממביני דבר.
אני מעונינת לקנות מחשב נייד חדש. אני ממש לא מבינה בזה. אני צריכה את זה לשימוש ביתי סטנדרטי. חשוב לי בעיקר שיהיה מהיר וכמובן יחזיק מעמד לאורך זמן עם מינימום תקלות עד כמה שאפשר...
טכנאי המחשבים שלנו הציע לי לקנות דרכו מחשב לנובו 15.6 ,4ג'יגה זיכרון,את הדיסק הפנימי מוציאים ושמים ssd 240 במקום, את הדיסק הפנימי שמים בקופסא חיצונית ומקבלים מחשב מהיר מאוד + דיסק גיבוי.
כל זה ב2000 ש"ח. הצעה מומלצת? מבחינת טיב ומבחינת הצעת מחיר.
אשמח לפרוט.
תודה!
אם לא צריך את הצורב, אפשר לשים את שני הקשיחים בתוך המחשב. לא כל המחשבים תומכים בזה.
ואפשר גם לעשות את הצורב לחיצוני.

נכתב ע"י bris;2403240:
אכן, שאלה מתבקשת.
נכתב ע"י מתמחה;2403241:
לא ממליצה כל כך על LENOVO.
עדיף DELL
מניסיון!
לכל חברה יש דגמים טובים יותר וטובים פחות. אי אפשר להכליל.
זה ודאי שעדיף לנובו סידרת ThinkPad מאשר DELL סידרת אינספיירון וכדו'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2403274:
אם לא צריך את הצורב, אפשר לשים את שני הקשיחים בתוך המחשב. לא כל המחשבים תומכים בזה.
ואפשר גם לעשות את הצורב לחיצוני.

אני ממש לא מבינה בזה אבל בכל זאת שואלת. לפי מה שהבנתי הוא דיבר איתנו על דיסק גיבוי חיצוני. מה קשור פה צורב?

• הוסף לסימניות
מחיר טוב.
אפשר צורב חיצוני ושני קשיחים בתוך המחשב.

• הוסף לסימניות
מבחינת מחיר , סביר .
מבחינת יצרן , לנובו לא פחות טובים מאף אחד אחר אם לא יותר, תלוי כאמור בדגם.

כנראה מדובר על הדגם הכי בסיסי IDEAPAD 100 או IDEAPAD 110
צריך לקחת בחשבון שזה דגם מאוד בסיסי , ויש לו כל מיני מגבלות .
למשל רק 2 יציאות USB בצד אחד של המחשב , שזה מאוד יכול להפריע (למשל אם שמים מודם סלולרי זה יכול לחסום את 2 היציאות) , אין חיבור VGA ועוד כל מיני פרטים .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה