הצעה מרעננת לצלמות הפורום

• הוסף לסימניות
יש לך בנות ואת רוצה בשבילן תכשיטים מדהימים לפסח?
צלמת שמעוניינת בברטר מוזמנת לפנות באישי.
(שנה שעברה עשיתי את זה עם מלכי אייזנבך, והיה כיף! מלכי אם את רוצה גם השנה- אני אשמח:))
איך הולך הברטר?
אתם מקבלים תכשיטים לילדות כפי בחירתכם (מקטלוג שאשלח לכם) בשווי עלות סט צילומים ובתמורה אני מקבלת סט צילומים (אגב מדובר ב-3 ילדים יפים ופוטוגנים)

מי שרוצה- אפשר להחליף את הברטר בקליפ פרסומי מקצועי לעסק שלכם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לבקשת כמה אני מעלה לכאן את הקטלוג של התכשיטים:

קבצים מצורפים

• קטלוג עגילים copy.jpg
    KB 487.4 · צפיות: 10
  • קטלוג%20צמידים.png
    KB 252.5 · צפיות: 15
  • קטלוג%20שרשראות.png
    KB 184.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מלכי יש לקוחות שכיף להיזכר בהן...
תעבירי להם כמה נשיקות ממני...
השנה? בתשלום מלא!!! בכיף....;););)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1972694:
מלכי יש לקוחות שכיף להיזכר בהן...
תעבירי להם כמה נשיקות ממני...
השנה? בתשלום מלא!!! בכיף....;););)

ח..ח..ח
חשבתי שהשנה זה בחינם לגמרי, אבל לא רציתי לנצל אותך....;)
מידי פעם , חיהלה שלי אומרת לי, מתי הולכים שוב לצלמת מלכי? היא בטוחה שזה ככה על הדרך...
אין על צלמת כמוך!!!

• הוסף לסימניות
מתנצלת מכל אלו שעדיין לא הספקתי להגיב להם באישי. (פשוט היתה ה-צ-פ-ה)
בע"ה אני אגיב היום לכולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה