הצעה: פורום סינון

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים סתם חשבתי לעצמי למה לא לפתוח פורום סינון אתרים?
מה רע במצב כרגע?
המצב כרגע שכל מי שרוצה לברר על איזה ספק אינטרנט מסונן פותח אשכול מחדש, חוץ מזה שזה פחות נוח לגולשים לכתוב את מה שהם כתבו כבר 3 פעמים גם בפעם הרביעית גם מצד פותח האשכול יהיה הרבה יותר יעיל אם יהיה פורום סינון כי אז כל המידע יתרכז במקום אחד .
אחד מחברי הפורום ממש חשב עלינו וכתב תוסף שימושי למשתמשי אתרוג עוד יומיים האשכול החשוב הזה צולל בעמקי הפורום ונעלם דבר שיהיה חבל מאוד, דבר זה נכון גם לגבי כל מיני טיפים ותוספים שעוזרים לסינון תוכן.

(אני חושב שברגע שיהיה פורום כזה נוכל לראות יותר שיתוף פעולה בנושא הזה מצדם.)​
למה זה יהיה טוב?
בכללי דבר זה יכל להיות מועיל כי אם יהיה פורום סינון זה אומר שפרוג יהיה הראשון שפותח פורום סינון שמכיל את כל חברות הסינון שעובדות כרגע , חוץ מזה שזה ישים את פרוג יותר על המפה מבחינת חברות הסינון (הם ירצו להבהיר דברים בקשר למוצר שלהם לא?) זה גם נכון יותר כי כמו שיש פורום חרדי מקצועי לעיצוב גרפי ופורום חרדי מקצועי לעריכת וידאו בתור חרדים שאמורים לגלוש לאתר החרדי אולי זה רעיון טוב שיהיה מקום מרוכז עם מידע על סינון הנט לא ככפיה אלא כמידע מקצועי.​

דבר נוסף שנרוויח זה שהחסרונות והמעלות של כל החברות יהיו אחת מול השניה דבר שעשוי לגרום ליותר תחרות בניהם.

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה מסוג הדברים עליהם נאמר "איך לא חשבו על זה קודם"...
יוזמה מעולה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;918547:
נראה לי שזה מסוג הדברים עליהם נאמר "איך לא חשבו על זה קודם"...

גנבת לי את המילים מהמקלדת...

• הוסף לסימניות
אני בעד
ואולי סוף כל סוף אתרוג גם ישימו כאן נציג שיוכל לענות על הבעיות הטכניות שיש אצלם, ואולי אפילו יקצרו אצלם את זמני ההמתנה.... (חלומות באספמיה)

• הוסף לסימניות
יוזמה מבורכת!

אני בעד!!

• הוסף לסימניות
נו, אחרי שיש כ"כהרבה ניקים בעד, תפנו להנהלה..

• הוסף לסימניות
אולי נוכל גם לעדכן שם על מחירים שכידוע מתעדכנים חדשים לבקרים, ואותו סכום ששילמת אתמול על 10 מגה תשלם היום על 20.
רעיון מדהים!

• הוסף לסימניות
רעיון מבורך, יהיה תועלת מורבה!

• הוסף לסימניות
אחלה של דבר!

• הוסף לסימניות
מה נסגר עם זה?
למי צריך לפנות ועוד לא פנו?

• הוסף לסימניות
בהחלט דבר מבורך ו'פרוג' כמו כל הדברים הטובים שעשו עד הנה ירימו בוודאי את הכפפה בנושא,

• הוסף לסימניות
אני התייאשתי ראשון. מי מצטרף? :confused:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

בוקר טוב לקוראים הנכבדים

זמן רב הדברים עומדים על קצה מקלדתי, ואף שוחחתי על כך באישי עם מנהל הפורום... ואקווה שאהיה לתועלת ולא סתם להציק, כיון שכוונתי ומטרתי לטוב.
במשך שנים, פורום מחשבים (שבעבר נקרא 'פורום תוכנה חומרה ורשתות') היה מקום טכני ב99%. שאלה מגולש, תשובה מאנשי מקצוע.
יחסית לאחרונה, הפורום נהיה יותר מדור 'רשות הרבים' (וקצת סניף של אא''א לעניני טכנולוגיה) מאשר 'פורום מחשבים'.
אין שום רע בהבעת דעה, ולא באתי להציע השתקת דעות או סינון משיבים לפי הוכחת עיסוק מחוץ לגבולות הפורום.

א-ב-ל במידה ולא שמתם - שימו על לבכם, איך הפורום התרוקן מבעלי מקצוע, שבמקרה הטוב עוברים כאן פעם ב ומגיבים, ובמקום זה התמלאו כאן תגובות של GPT למיניהם, סיפורים ממקור ראשון או לפחות של השכנה ממול והחברה מחו''ל. אתמה.

איני מבקר בפורומים נוספים, אבל אני נוטה לחשוב שבפורום גרפיקה, או מוזיקה, או כל תחום מקצועי אחר כאן באתר - מגיבים רק אנשי מקצוע מתחומם, ברמתם אשר הם.
וכאן...? שוב ושוב אשכולות שהיו נפתרים במענה חד וברור של איש מקצוע, נמרחים בהצעות שאולי בסיס כתיבתן כוונה טובה אבל הן מאבדות את אופי הפורום ומטרתו -
פורום טכני לעולם המחשבים.

חבריי ועמיתיי לתחום* שיצא לי לדבר איתם על חוסר הנוכחות שלהם בפורום (וכן באתר מתמחים טופ) ביחס לעבר, ענו תשובה די זהה: אין להם זמן מיותר וכח להתווכח על פתרון נכון לבעיה - עם אדם שבטוח שהוא צודק רק כי קרא כך, או שמע כך - ואפילו מגבה את דבריו משו''ת GPT מפורש! וכך אנו מאבדים תשובות חינמיות מאנשי מקצוע, שבעולם בחוץ עולות כסף.

לכן בקשתי קטנה בפני בעלי הלבבות הטובים, ואף בעלי חשבונות פרימיום בGPT שונים:
שימו לב לֵמַה אתם מגיבים: האם נצרכת תשובה או דעה? ניסיון וידע טכני או חכמת ההמונים?
האם הפונה רוצה לקבל ייעוץ לחיפוש ברשת או אבחון ומענה נקודתי לתקלה שלו במינימום זמן האפשרי?

בברכת 'שלא יארע דבר תקלה וגו'
*איני בא להעיד על עצמי כלל, אלא לשתף את שכואב לי!|

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה