כללי הצעה שקיבלתי למפרט מחשב- מה אתם אומרים?..

• הוסף לסימניות
אני סטודנטית לגרפיקה, וכפי שפירסמתי פה בעבר אני מחפשת מחשב שיתאים לי לתק' הלימודים ושגם יתאים לי לעבודה כגרפיקאית.
אחרי חפירות ארוכות זה מה שהציעו לי, אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם- מתאים/ לא/ מיותר וכו'..

מעבד- INTEL I5
לוח אם- ASUS P8Z77M
כרטיס מסך- GV V650 DDR5
מארז- COOLERMASTER 650
ספק כח- כנ"ל
הארד דיסק- 1 טרה.
צורב DVD
מערכת הפעלה- WINDOWS 7.
זכרון- 8 ג'יגה.
מסך- ''LG 22
מקלדת ועכבר אלחוטיים- LOGITECH

אשמח להערה על כל דבר. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מעבד תקחו I7 ומעלה

• הוסף לסימניות
למה I7? אמרו לי ש-I5 מספיק, לא?

• הוסף לסימניות
מישהו?..

זה די דחוף..!

• הוסף לסימניות
יש פרטים מדוייקים יותר כמו איזה מעבד I5
ומה המחיר שנתנו לך על זה

• הוסף לסימניות
I5 דור שלישי עדיף מi7 דור ראשון וגם ההבדל אינו מורגש כל כך אלא אם כן עובדים על כל התוכנות של אדובי כלומר i7 זה ממש ממש טוב וi5 זה גם מספיק טוב ( זה ארבע ליבות וזה שמונה) וכמובן המחיר

• הוסף לסימניות
המעבד הוא דגם 3570

מקווה שלא המצאתי ושאכן הבנתי את הכתב שלו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה