קורונה הצעה: תשלום למבודדים

• הוסף לסימניות
אז כנראה שהוא כן.

הדברים שכתבתי מצביעים על מציאות בשטח, ולא קוראים לאף אחד להפר הנחיות.
אני עצמי עכשיו, בחופש הגדול יושבת עם משפחתי בבידוד כי אירחתי אחרי תשעה באב בחור שהתגלה כחיובי. (למה שחררו אותם לבין הזמנים???) ואגב, עשיתי את זה עוד לפני שהוא נבדק רק מתוך תחושת אחריות מכך שהוא איבד את חוש הריח.

הרוצה לטמון את ראשו בחול מוזמן לעשות זאת. אם בכלל ימצא מקום באיזה חוף.
כך נראית כיום המציאות. התעלמות ממנה לא תעזור.

אנשים איבדו אמון במערכת.
לאנשים אין פת לחם ויש עוד צורך רחוק בבידוד. (ברור שמי שנחשף אחד על אחד לחיובי ידוע נכנס לבידוד)
אנשים נמנעים מלהיבדק ומליידע את הרשויות.
מה שאני לא יודע לא מחייב אותי.

הדרך להחזיר את האמון ולעודד בידוד עוברת בחשיבה מחודשת. של יותר גזר ממקל.
זה הכל.
אני לא טומנת את ראשי בחול וברור שזו המציאות.
אבל לענ"ד אין מקום לתת לכך לגיטימציה בפורום ציבורי.

• הוסף לסימניות
בנוסף - אני חושבת שיש פה 2 סוגי מגיבים - עצמאיים שחוששים למקור הפרנסה, ושכירים -שיקבלו משכורות גם בבידוד (אבל גם אצלם החיים לא תותים - הבוסים עושים פרצופים, ימי מחלה זה לא תשלום מלא).
לשכירים אין ימי מחלה ללא הגבלה.
במקרה שיש למישהי יתרה שלא נגמרה על מחלות החורף של הילדים, היא לא תכסה אפילו חצי מימי הבידוד.

• הוסף לסימניות
לשכירים אין ימי מחלה ללא הגבלה.
במקרה שיש למישהי יתרה שלא נגמרה על מחלות החורף של הילדים, היא לא תכסה אפילו חצי מימי הבידוד.
שכירים לא מקבלים משכורת על כל ימי הבידוד - היום הראשון על חשבון המעסיק, השני והשלישי 50 אחוז ולא זוכרת איך זה ממשיך...
מצבם טוב הרבה יותר מעצמאיים אבל עדיין לאנשים שחיים על השקל - זה הפסד משמעותי

• הוסף לסימניות
ההצעה לקבלת תגמול כספי היא פרס.
כל חברה מתגמלת את מי שעושה מעשים שהם חשובים בעיניה.
כמו שכתבו חז"ל 'מתוך שלא לשמה בא לשמה'.

• הוסף לסימניות
מי שמפריע לו הבידוד שיזהר מראש לא להיות בחברת אנשים! החכם עיניו בראשו! אין לימודים עכשיו והילדים לא נדבקים שם מי שעכשיו צריך להיכנס לבידוד רובם היו יכולים למנוע את זה עם קצת מחשבה מצידם. אי אפשר לעשות מה שרוצים ואז להגיד המדינה אשמה!

• הוסף לסימניות
שכירים לא מקבלים משכורת על כל ימי הבידוד - היום הראשון על חשבון המעסיק, השני והשלישי 50 אחוז ולא זוכרת איך זה ממשיך...
מצבם טוב הרבה יותר מעצמאיים אבל עדיין לאנשים שחיים על השקל - זה הפסד משמעותי
יום ראשון לא מקבלים תשלום, יום שני ושלישי 50% יום רביעי והלאה תשלום מלא על חשבון המעסיק.

• הוסף לסימניות
בעקבות פסיקת בית המשפט העליון, הזכאות לניצול ימי מחלה למי שהיה בבידוד בגלל חשש להידבקות (להבדיל מעובד שאובחן כחולה בקורונה) תישאר בתוקפה עד 30.09.2020. לאחר מועד זה היעדרות עקב חשש להידבקות לא תאפשר ניצול ימי מחלה ולא תזכה בדמי מחלה.

• הוסף לסימניות
אבל לענ"ד אין מקום לתת לכך לגיטימציה בפורום ציבורי.
למה כי אם לא נדבר על כך זה ישתנה?
אם רוצים שינוי במדיניות הממשלה היא עוברת בדיוק דרך דיבור על הדברים בכל במה שהיא.

בכל מקרה @רייזי קופילוביץ הרבה מאד שכירים לא זכאים לימי מחלה מכל מיני סיבות וממילא יוצאים דפוקים מאד מבידוד רודף בידוד.

• הוסף לסימניות
למה כי אם לא נדבר על כך זה ישתנה?
אם רוצים שינוי במדיניות הממשלה היא עוברת בדיוק דרך דיבור על הדברים בכל במה שהיא.
אני חושבת שמה שהפריע ל @מרניניג זו האופציה של יציאה מהבית גם במקרה של חיובי לקורונה.
כי לך אולי ברור שהבידוד ישמר גם בחוץ (כמו שציינת ברכב פרטי ומשרד ריק) אבל יהיו כאלה שיקחו את זה רחוק יותר.

בכל מקרה @רייזי קופילוביץ הרבה מאד שכירים לא זכאים לימי מחלה מכל מיני סיבות וממילא יוצאים דפוקים מאד מבידוד רודף בידוד.
לגמרי, רק ציינתי שנקודת המבט של המגיבים פה היא שונה.
ברור שהשכירים לא יצאו כאן עם ידיים מלאות, ואני אישית כשנכנסתי לבידוד עבדתי רגיל מהבית ע"מ לא לחסל לי את ימי המחלה למקרה של בידוד מאומת חלילה......

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמה שהפריע ל @מרניניג זו האופציה של יציאה מהבית גם במקרה של חיובי לקורונה.
כי לך אולי ברור שהבידוד ישמר גם בחוץ (כמו שציינת ברכב פרטי ומשרד ריק) אבל יהיו כאלה שיקחו את זה רחוק יותר.
נכון, ואחדד זאת יותר. לא רק במקרה של חיובי לקורונה, אלא גם במקרה של "רק" חייב בבידוד.
כאחת שעוסקת בתחום עמוק עמוק, חורה וכואב לי מאד לראות זאת כתוב מעל מדיה זאת.

• הוסף לסימניות
מי שמפריע לו הבידוד שיזהר מראש לא להיות בחברת אנשים! החכם עיניו בראשו! אין לימודים עכשיו והילדים לא נדבקים שם מי שעכשיו צריך להיכנס לבידוד רובם היו יכולים למנוע את זה עם קצת מחשבה מצידם. אי אפשר לעשות מה שרוצים ואז להגיד המדינה אשמה!
ומי שעובד? מה יעשה?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה