כללי *** הצעות ייעול ושיפור הפורום ***

• הוסף לסימניות
אני מציע לחלק את הפורום ל2:

1. חוות דעת ועזרה בעיצוב.
2. עזרה בבעיות טכניות.

• הוסף לסימניות
ופורום נוסף לקיטורים על הלקוחות :)

• הוסף לסימניות
ופורום נוסף לתמחור שתמיד כשהלקוח בפתח ושואל מה המחיר - - -

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקאי;86448:
ופורום נוסף לתמחור שתמיד כשהלקוח בפתח ושואל מה המחיר
ובאותו פורום קצת לימוד ביטחון עצמי לדעת להחליט מחירים לבד, ולהחליט מתי הלקוח צריך לבוא כדי שהעבודה תיעשה.

• הוסף לסימניות
יש הרבה אשכולות, שלא יעניינו לעולם את אף אחד. או שהם נקודתיים, או שהם בנושא ספציפי לשואל. (לדוגמא, אשכול קצר שלי, מהיום: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=9652. צריך לתת אפשרות למפרסם האשכול, למחוק אותו. או שמנהלי הפורומים ימחקו.

• הוסף לסימניות
ופורם נוסף לבקשת תמונות....
(לא קראתי את כל העצות הקודמות, אולי כבר כתבו גם את זה)
אבל הכוונה את פורום עיצוב לחלק ל-3 תתי נושאים:
1- חוות דעת
2- עזרה טכנית בתוכנות
3- בקשת תמונות
4- עיצוב גרפי, פורום ראשי.

ובהזדמנות זו הרבה תודה על הפורום, אני נהנת ונעזרת בזה הרבה הרבה.
תעשו חיל ותצליחו.

• הוסף לסימניות
במקום לחלק לתתי פורום אפשר להגדיר שכל שם נושא יתחיל באחד מהאפשרויות הנ"ל, ויוכלו לבחור אחד מביניהם, ובאותו שורה להמשיך לכתוב את הנושא הפרטי

• הוסף לסימניות
לי לא נראה הענין של תתי פורומים, לדעתי זה רק מסבך את העניין. מה רע שהכל מרוכז בפורום אחד? לדוגמא, אם יהיה תת פורום לעזרה, מי יכנס רק בשביל לעזור? כשמישהו ירצה עזרה, אז הוא יכנס לשם כמובן....

מצד שני, אם משתמשים כל בוקר באופציה 'הודעות חדשות' (כמוני למשל) אז מגיעות כל ההודעות החדשות גם מתתי הפורומים, השאלה למי זה מפריע שהכל ביחד, זה יותר מגוון!

לגבי תקנון וכו'.

להלן כמה כללים שכדאי לרענן מפעם לפעם:
  • לכל נושא (אשכול) שפותחים, יש לנסח כותרת מתאימה שתשקף את תוכן האשכול. אשכול של בקשה יפתח במילה בקשה | אשכול בנושא שאלה וכו' כמו"כ כדאי להתחשב בכל אלו שרוצים לעזור ולא לכתוב סתם את המילה 'דחוף' או 'בדחיפות' כדי לא לשחוק את המושג הזה לאלו שבאמת צריכים משהו דחוף.<O:p</O:p
  • במקרה והסתדרתם, כדאי לציין זאת באשכול כדי למנוע חיפושים מיותרים של חברים.<O:p</O:p
  • לאחרונה הוקפצו כמה וכמה פעמים אשכולות ישנים ע"י חברים חדשים ש'סיירו' באשכולות השונים וכשראו משהו יפה או בקשה לחוות דעת, לא בדקו את התאריך, והקפיצו את האשכול. דבר זה מיותר ומפריע מאוד כי חברים שרואים פתאום את האשכול ושכחו שהוא ישן מתחילים שוב להגיב עליו בזמן שהוא כבר מזמן לא רלוונטי.<O:p</O:p
  • לפני כל פתיחת אשכול בכל נושא שהוא, יש לבצע חיפוש ולבדוק תוצאות. חבל שבהפרש של יום יומיים ולפעמים אפילו כמה שעות נפתחים אשכולות באותם נושאים, מה שגורם לחברים להתייחס בזלזול או בכלל לא לאשכול החדש ודי בצדק...<O:p</O:p
  • להשתדל להתנסח בצורה עניינית ומקצועית עד כמה שניתן. כמובן שצריך להתנסח באדיבות, אבל לא לגרום לכך שהאשכול ייגרר לשיחות אישיות או ח"ו פגיעה אחד בשני. שימו לב לכתוב בראש הדף למעלה: הודעות שנכתבות באתר הינם מקצועיות וענייניות נטו, הכתיבה בפורומים מותנית בכתיבת תכנים מקצועיים בשפה נקיה ועניינית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף;86576:
<O:p</O:p
  • לאחרונה הוקפצו כמה וכמה פעמים אשכולות ישנים ע"י חברים חדשים ש'סיירו' באשכולות השונים וכשראו משהו יפה או בקשה לחוות דעת, לא בדקו את התאריך, והקפיצו את האשכול. דבר זה מיותר ומפריע מאוד כי חברים שרואים פתאום את האשכול ושכחו שהוא ישן מתחילים שוב להגיב עליו בזמן שהוא כבר מזמן לא רלוונטי.

אני לא רואה בעיה בהקפצת אשכול ישן, לצורך עידכון, תיקון, חדשות באותו עניין, וכדו'.
בשביל זה בעצם יש את האפשרות הזו. ועדיף כך מאשר שיפתחו אלף אשכולות דומים.
חוץ מזה, כל מילה שלך, פנינה

• הוסף לסימניות
הצעה:
לפעמים מעלים עבודה, והנה מגיעים חברים ומגיבים, מאוד הייתי רוצה לדעתי, מי הם המגיבים, באיזה רמה נראה עבודתם, לפעמים יש כאלו, שכל השתפפותם הוא רק בתגובות, והם עצמם לא מעלים כלום. אולי יצטרך כל חבר להעלות 3 או 5 עבודות ב"פרופיל" שלו, כאלו עבודות שהוא חושב, שעבודות אלו מסמלים אותו, ככה כשמישהו מגיב, בהסתכלות בפרופיל שלו יהא אפשר לראות את רמת עיצוב שלו, ולקחת את התגובה ברצינות הנדרשת...

• הוסף לסימניות
יוסעלע, וכלך בדרך זה...

זוכר את האשכול: מי אנחנו - אינדקס משתמשים?

למה לא שיהא אפשר לראות בכל פרופיל משתמש המידע המינמלי שכל אחד רוצה לדעת? (באיזה תוכנות הוא משתמש? וכו')

• הוסף לסימניות
בקשה אישית, לטובת מצטרפים חדשים (ואולי גם ותיקים שעוד לא כל כך מתמצאים)
הדרכה טכנית לגבי פתיחת אשכול חדש, קישורים, העלאת תמונות וכד'
גם היום, כשאני מעלעלת באשכולות ישנים, בהם תפסתי את המקום לפותחי האשכול, אני מתביישת, ואגב, שאר המגיבים הותיקים התייחסו בסלחנות, ענו ולא כתבו מילה על ה'התנחלות' שלי באשכול שלא אני פתחתי, רק כשהתאזרחתי יותר והבנתי את הנהלים - החכמתי יותר...

• הוסף לסימניות
יולסלע ופונטגרפר..
אנלא מסכימה איתכם.
אני מסכימה שצריך לעשות אינדקס משתמשים.
אבל אתה לא חייב לראות עבודה של גרפקאי כדי לדעת מה הרמה שלו.
ואם אתה לא אוהב את העבודות שלו אז הרמה שלו נמוכה?
אז הוא מגיב וטורח לשוא?

תחשוב על זה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;86874:
יולסלע ופונטגרפר..
אנלא מסכימה איתכם.
אני מסכימה שצריך לעשות אינדקס משתמשים.
אבל אתה לא חייב לראות עבודה של גרפקאי כדי לדעת מה הרמה שלו.
ואם אתה לא אוהב את העבודות שלו אז הרמה שלו נמוכה?
אז הוא מגיב וטורח לשוא?

תחשוב על זה...

מצד אחד יש סיבה לעשות האינדקס ומצד שני יש סיבה לא לעשות:
הסיבה לעשות: לראות את הרמה המקצועית של החברים (לא חייבים לאהוב, אבל עבודה מקצועית רואים מרחוק). וכנ"ל שאם נותן חוו"ד יידעו איך להעריך אותה. מה שנקרא 'דע את האויב' :)

הסיבה לא לעשות: יש כאלו שעדיין לא "מעיזים" להראות עבודות שלהם, נו, מפחדים, מה אפשר לעשות... ועוד: מי שמעלעל בפורום פעם ביום מכיר בדרך כלל את המגיבים ואת רמתם המקצועית.

• הוסף לסימניות
בא נאמר שיבד"כ את הוותיקים יותר - זוכרים פחות או יותר את רמת מקצועיותם.
ולפעמים אני באמת "רודפת" (פשוט בפרופיל) אחרי ההודעות שלהם - להכיר את הסגנון... כשחשוב לי...

• הוסף לסימניות
אפשר לדעת לפי התשובות את המקצועיות שלהם.
ואת השימת לב לפרטים שבד"כ מתחילים לא שמים לב אלא רק אחרי תקופת מה של עבודה.

ויש פה הרבה מקצוענים שפשוט לא מעלים עבודות שלהם כי הם רוצים להישאר חסויים.

• הוסף לסימניות
בקשר לגלריה, שבאו נגיד פעם בחודש כל חבר יעלה 5 תמונות.

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי כדאי לעשות אינדקס משתמשים
ולו בגלל שאפשר להשתמש גם במקום הזה כדי שאם אדם ירצה עבודה אז הוא יבחר בין המעצבים את מי הוא רוצה וגם נוכל לעשות השוואות מחיר מה כל אחד דורש
בקיצור כדי שהמקום יהיה גם כלי יעיל ונוח למחפשי עבודה למצוא אותנו המחפשות לעבוד

• הוסף לסימניות
מעיינות צודקת. לפני זמן מה העליתי מס' עבודות וגיליתי שהיו הורדות שלהן. אודה ולא אבוש נבהלתי ופעלתי להסירן במהירות. אחת העבודות היתה אמורה להיות מודפסת לא מייד אלא לאחר זמן ופחדתי מהסתבכות. אני מודה שמאז אין לי אומץ להעלות עבודות כי יש לי חשש מהעתקות.

• הוסף לסימניות
מימון, בקבצים גדולים, כאשר מסתכלים בקובץ בגדול (הקשה נוספת על התמונה)
האתר מחשיב את זה כהורדה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה