הצעות למראה יהודי צדיק מבלי לשנות את התנוחה

• הוסף לסימניות
סוס..jpg

• הוסף לסימניות
אפשר אולי פחות שרירי חזה.. אולי פחות שרירים בכללי, ובטח עם הבעת פנים ברורה יותר ואינק ברור יותר זה יראה טוב, לא?
לא הולכים לראות את השרירים. זה רק בשביל בניית גוף נכונה. אני מדבר מסביב מה אפשר להוסיף

• הוסף לסימניות
לא הולכים לראות את השרירים. זה רק בשביל בניית גוף נכונה. אני מדבר מסביב מה אפשר להוסיף
אני יודעת שלא רואים את השרירים אחרי ההלבשה (דא) אבל התכוונתי שהגוף שלו מנופח, החזה מורם ונפוח כלפי מעלה, וזה גורם לו להראות כמו מתאגרף חצוב בסלע.
שוב, אני מוגבלת בהתרשמות כי זו רק סקיצה, אבל מהסקיצה הגוף נראה מאד מנופח.

• הוסף לסימניות
אולי גם פאות וציצית מתבדרים ברוח..

• הוסף לסימניות
צודקת @מרים יעל
פחות ריכוז בגוף, פחות בלוקיות,
תעלה קצת את הראש, תוריד את הסנטר,
תן טורסו או גוו או איך שלא יקראו לזה כאן., קצת יותר צר.

• הוסף לסימניות
נתחיל מההתחלה. לא נראה לי שסוס יכול לעמוד ככה על הסלע. בנוסף הרגליים הקדמיים צריכים לשפר.
לעניינינו: הראש היהודי החרדי לא מקבל תמונה של צדיק שעומד ישר עם מלא אוויר בחזה וגם לא על הסוס. לסיום הבסיס הוא טוב והשיפורים קלים. אם אתה רוצה תוכל להתקשר אלי ל0505755743. מקווה שאוכל לעזור גבר .

• הוסף לסימניות
רואים שאתה בן של אבא שלך!
אני מאוד אוהב לתת לצדיקים שלי גבות לבנות שנופלות על העיניים זקן ארוך לבן פאות ארוכות וכו'
אחרי חול המועד אשלך לך דוגמה של צדיק מאותו תנוחה אם יהיה צורך..
וחושב שצריך פחות להקצין עם המעיל שמתנופף בעיקר שהסוס לא דואר... אלא אם מדובר ברוח צפונית מזרחית שאינה מצויה...

• הוסף לסימניות
רואים שאתה בן של אבא שלך!
אני מאוד אוהב לתת לצדיקים שלי גבות לבנות שנופלות על העיניים זקן ארוך לבן פאות ארוכות וכו'
אחרי חול המועד אשלך לך דוגמה של צדיק מאותו תנוחה אם יהיה צורך..
וחושב שצריך פחות להקצין עם המעיל שמתנופף בעיקר שהסוס לא דואר... אלא אם מדובר ברוח צפונית מזרחית שאינה מצויה...
צודק לגבי הרוח תודה רבה. למרות שהוא לא דוהר זה מוסיף אווירה לתמונה. תודה על ההבחנה החדה

• הוסף לסימניות
הסוס גם מאד נמוך.כמעט פוני(:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה