הצעות מחיר לתכנון ואדריכלות דירה חדשה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל דוגמאות לעבודות והצעות מחיר לדירה חדשה מקבלן בבנייה
100 מטר.
בדרישה: תכנון קירות, חשמל ואינסטלציה, ניצול שטחים וכדו'
​​​​​​​למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
כדאי לכתוב באיזה אזור בארץ, כדי לסנן הצעות לא רלוונטיות.

• הוסף לסימניות
תודה למי ששלח לי מייל, עניתי לכל הפניות ואשמח לבחור את הרלוונטי.
חשוב לי מענה לכל הצרכים הקטנים שלי, כגון: ארון לחליפות וכובעים, מקום מסודר לאביזרים שונים (עגלת בובה, נטלות נטילת ידיים וכדו')
המיקום: בני ברק.

• הוסף לסימניות
לאלו ששאלו במייל:
זה כולל ייעוץ בבחירה חומרים כגון: ריצוף איכותי מתאים, מטבח וצבעי פורמייקה מתאימים

• הוסף לסימניות
אפשר לקפוץ על האשכול? ;)
אנו כעת לפני שיפוץ דירת 3 חדרים באלעד , מגדילים ל5 חדרים + הגדלת סלון ומרפסת, הוספת יחידת הורים, ובעקבות זה שינוי האמבטיה והשרותים, (יתכן גם החלפת מטבח)
מאד חשוב לי ניצול מקסימלי של המקום, ותכנון טוב של כניסה לחדרים, אינסטלציה וחשמל.
לא כ" חשוב לי עניין של סגנון ועיצוב חדרים וסלון, גבס וכד' - זה אני אסתדר לבד.

אשמח לקבל הצעות למייל : <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה