כללי הצעות עבודה....

• הוסף לסימניות
לקראת עסק חדש שעומד לקום באיזור מלכי ישראל/גאולה, דרוש/ה גרפיקאי/ת מקצועי/ת ליום עבודה מלא.

דרישות: ידע בפוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור ועדיף גם קורל. הוצאה לדפוס, ועוד עבודות מגוונות.

נסיון של שנתיים לפחות חובה.עבודה מאתגרת.אחלה בוס שבעולם

עדיפות תנתן לבעלי/ות נסיון נוסף גם בגרפולוגיה ובהנדסת טילי גרעין, תכנות רובוטים מכבי שריפות, רופאים מנתחים, מוסכניקים וחשמלאי רכב ומטאטאי רחובות. :)

לפרטים נא לפנות אלי לאישי או לנייד 052-5833978

• הוסף לסימניות
... כדאי לעבור לירושלים???

• הוסף לסימניות
בטח שכדאי...

• הוסף לסימניות
עמיר!
הוצאת לי את המילים מהמקלדת.
אותה דרישה שפרסמת לעבודה בירושלים,
קיימת גם בתל-אביב.
עכשיו נראה איפה ההיצע גדול יותר.
לפרטים ניתן לפנות אלי באישי.

• הוסף לסימניות
מרת הרב יקר!

חלק לא הבינו בדיוק מה אתה מתכווין, אז הנה אסביר להם:

גם למרת הרב יש מישהו שמחפש גרפיקאי עם הדרישות שכתבתי לעיל (פרט לטאטוא הרחובות), לפרטים נא לפנות אליו לאישי.

בנוסף הייתי חייב לתת לך "תודות" על התגובה שהקפיצה את האשכול וגם בגלל שעדיין לא היתה לך אחת.

• הוסף לסימניות
:)

• הוסף לסימניות
תודה עמיר!
אכן יש דרישה לגרפיקאי\ת בעיר הגדולה.
.( .מבלי משים , אשכולות חדשים, חייהם קצרים. בלענה"ר)

• הוסף לסימניות
וואו, אולי באמת אני הולך לגור בירושלים...:)
בפרט שיש לי את הנסיון בלטאטא רחובות...:):):)

• הוסף לסימניות
יש לי יידע בכל הכתוב לעיל [כולל טילים גרעיניים] למעט ניסיון של שנתיים ולמעט משרה מלאה.

אם יצוץ משהו לחצי משרה אשמח להציע את עצמי.

• הוסף לסימניות
אני חושב שאני מתאים להגדרה שלך "מכבי שריפות"
חוץ מזה יש לי דרישות נמוכות ואני כמעט לא אוכל.
נו אז מה אתה אומר???
אני יכול להביא איתי מחשב משוכלל "קומדור" עם זכרון של 1000 קילובית.

• הוסף לסימניות
הצעות עבודה....

חברים יקרים,
אני יודע שבזמן האחרון קצת זנחתי את הפורום מסיבות של הקמת עסק גדול מאוד במרכז מלכי ישראל (עמוס 3, פינת מלכי ישראל, ירושלים).

בכל זאת, אני משתדל לקפוץ מדי פעם ולהביט בנעשה ולהנות מזיו קהילתנו המגובשת והגדלה.

בכל מקרה, אם למישהו ידוע....

לירושלים כבר קיבלתי גרפיקאי מוכשר ועם עתיד גדול (מחברי הפורום כמובן, שבלעדי הפורום לא היינו יודעים כ"כ אחד על השני), ובמידה ויתחשק לו, יוכל לספר לכם הוא על העבודה.

בכל זאת, זקוק אני לעוד עובדים:

* גרפיקאי/ת לבני ברק. עדיפות למשרה מלאה, פוטושופ, אינדיזיין, קורל או אילוסטרייטור.
* איש טכני (למרות שזה לא המקום, אבל אולי אתם מכירים), שיכול להיות עובד כללי בירושלים.
* מוכר/ת לחצי משרה בי-ם.

בברכה,

עמיר.

• הוסף לסימניות
גרפיקאי/ת באזור בני ברק...

פשוט ראיתי שהצטרפו עוד כמה וכמה גרפיקאים לפורום שלנו שהולך וגדל.
אז אחזור על בקשתי.

אני מחפש גרפיקאי/ת לאיזור בני ברק. אפשר להתגמש עם השעות יותר מבעבר.
שתעבוד מהחנות (גרפיכץ, רבי עקיבא 52, ב"ב).

חובה: שליטה מלאה בפוטושופ, קורל או אילוסטרייטור, אינדיזיין.

תיק עבודות נא לשלוח (או להביא למקום ידנית) למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

טעם, כישרון ויחסי אנוש נדרשים בכמויות עודפות.

בברכה,

עמיר.

• הוסף לסימניות
וגם דבר נוסף אם אתם מכירים (לא קשור לראש האשכול).

לסניף ירושלים אני צריך עובד כללי שיש לו הבנה טכנית (הדבקות, חיתוכים, קידוחים וכדו').
אשמח לקבל לאותו מייל גם הצעות בנידון.

• הוסף לסימניות
מעיינות21: ואני גרה בירושלים.:) וכבר יש לי עבודה:)

כן? צודק?:)

• הוסף לסימניות
ואני גרה קרוב לירושלים
ו...יש לי עבודה אבל אנלא כ"כ אוהבת אותה.. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה