- הוסף לסימניות
אני דווקא הייתי מרוצה מהמגיב האובססיבי, עשה נזק לעצמו לקמפיין ולמפלגה.הוא רצה שיהיה אינפלציה של סקרים והסקר נגד העישון יבלע בתוכם
אני דווקא הייתי מרוצה מהמגיב האובססיבי, עשה נזק לעצמו לקמפיין ולמפלגה.הוא רצה שיהיה אינפלציה של סקרים והסקר נגד העישון יבלע בתוכם
סקר האם יש מקום לסקרים הזויים באתר נורמלי ושפוי כמו פרוג.
בשביל זה יש חוק שאוסר לעישן במקומות ציבוריים כולל תחנות אוטובוסהלוואי,
הכי חשוב שזה ימנע נזק מאחרים, כי העישון פוגע יותר באנשים שמסביב מאשר במעשן עצמו
כן, אבל זה יפחית את העומס שיש מהחולים...עלול להגרם עומס מיותר על מערכת הבריאות.
ויש לצחוק בדוחק!מה דעתכם על חוק שיחייב כל משועמם לפני שהוא כותב בפרוג להביא מרשם רופא
התוצאות של החוק יהיו:
א'. מודעות - כל אזרחי המדינה יפנימו בשיעור לקח מאין כמוהו כי מדובר במישהו משועמם.
ב'. בקרה - רופא יעשה בדיקות שונות על מנת לתת מרשם כזה, ובמקרים של משועמם כרוני ידרוש בדיקות מקיפות מה שיגרום לגילוי מוקדם של מחלות נפש הנגרמות כתוצאה מהשיעמום.
ג'. יהיה מידע מדוייק כמה תוגובת והודעות מטרידות כתב כל אדם מה שיעזור הן לאדם עצמו לדעת היכן הוא אוחז והאם הוא מצליח להוריד וכו', והן לרפואה לדעת יותר טוב כמה זמן שיעמום מזיק בממוצע.
ד'. כשהרופא יראה שהאדם בסיכון הוא לא יאשר לו לשגע את כל המערכת אף אחד הרי לא אמור לסבול מה ששוב יצמצם את מספר ההודעות והתגובות.
עיין לעיל הודעה 15כן, אבל זה יפחית את העומס שיש מהחולים...
חמוד.החלקתם על בננה, אבל לגמרי: קדימה לסקרים הבאים, קישורים בהמשך, כאשר יגיע המשועמם שיעביר אותם לכדי מציאות:
סקר האם להעביר הצעת חוק נגד קריאה בעיתון ברשות הרבים.
סקר האם להושיב בכלא ל-45 שנים את ההוא שגונב לי כבר שבוע את העיתון מתיבת הדואר.
סקר האם להוציא להורג את ההוא שמוריד את הנעליים שלו במקום ציבורי.
סקר האם יש מקום לסקרים הזויים באתר נורמלי ושפוי כמו פרוג.
סקר האם לחייב כל אדם שפרצופו אינו נאה דיו בעיני לעבור ניתוח פלסטי.
סקר האם לחייב כל שמן לעבור ניתוח קיצור קיבה, או לפחות להשמשמש בדאורדורנט.
סקר האם נכון לחייב שמנים לשבת במקומות בודדים ולא בספסלים ציבוריים.
סקר האם לאסור לקיים הפגנות וחסימות כבישים בין השעות 2-4.
סקר...
תמשיכו לבד.
תומך בכל לב ובכל ריאה!לגופו של עניין אני מתכוון בשיא הרצינות, ושלחתי את הצעתי ליעקב ליצמן שבינתיים פרש זמנית ממשרד הבריאות, וכפי שתקפת אותי בחריפות באשכול שכבר ננעל כי אני מדבר מתוך שנאה עיורת (כאילו שיש לי איזו שנאה למעשנים???) או מתוך שגעון מוחלט - פשוט הפנתי שמדובר בסכנה נוראה ואיבוד חיי אדם, ואני מנסה להיאבק בתופעה ככל יכולתי וכתיבה בפרוג היא בהחלט העלאת מודעות לעניין, מדוע אתה כ"כ נפגע או מתעצבן? - אתה באמת מפחד שאצליח להעביר את החוק הזה?...
מה יש בסינגפור?מעניין מה קורה בסינגפור בנוגע לסיגריות
ברור שהצעת חוק כזו היא הזויה. אבל מסכימה שצריך איכשהו להפחית את השימוש בסיגריות.. הלוואי!
לסינגפור הכי מתאים לעשות סדר בעניין הזהמה יש בסינגפור?
זה בדיוק העניין - אף אחד מאיתנו לא רוצה כאן סינגפור...לסינגפור הכי מתאים לעשות סדר בעניין הזה
בעזהי"ת
ולגבי סינגפור - מתוך ויקיפדיה: "העישון ברחוב גם הוא עבירה אשר קנס בצידה, ומותר רק במקומות המיועדים לכך, כגון עמדות עישון הפזורות לאורך הרחובות. מדיניות זו הביאה לתודעה אזרחית גבוהה לאיכות הסביבה ואיכות החיים, ושיעור הפשיעה בסינגפור הוא נמוך ביותר".
אני בעיקר מתכוון לעצור את המצטרפים החדשים ולא להילחם בישנים - ברור שאדם המעשן לא אמור להרגיש אשם ואף אחד לא צריך לזלזל בו או לשדר לו זלזול, כפי שלא צריך להאשים אף אחד המתקשה במשהו -, ברור גם שלהפסיק זה דבר קשה.תפקיד הרופא (בתנאי שהוא לא מעשן בעצמו) לעורר מודעות אצל המעשנים בצורה שלא מעוררת התנגדות.
להבין את הקושי ואת הגורמים הספציפיים לעישון - אם האדם רוצה לשתף.
לעזור ולתמוך במי שהחליט להיגמל (ולא שהחליטו לו).
תהליך גמילה - הוא קשה ביותר, עם תופעות פיזיות ונפשיות שאפשר להקל עליהם.
להפנות אותו למקומות שיכולים לעזור לו יותר.
העיקרון הוא להיות עם הבן אדם - ולא נגדו. במקום שהוא נמצא כעת - ולא לדחוף אותו לאן שהוא לא רוצה.
לעיתים מידי קרובות צריך אדם להיאבק גם בצורך לסיגריה וגם בסביבה עוינת ומתנשאת, שיודעת לדקלם ססמאות ולא באמת יודעת על מה מדובר. לא רק שככה לא מתנהגים לבן אדם. אלא שקרוב לוודאי הוא יגביר את העישון.
בדיוק כמו אדם שמן - שיגביר את האכילה.
בדיוק כמו נער נושר - שיידחף עוד יותר לרחוב.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים