עזרה הצעת חוק ראשונה - לחכים החרדיים כל עובד במשרד התחבורה יחוייב לסוע פעמים בשבוע בתח''צ

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אפשר להציע משהו רציני?
אני מציע שבהצעת החוק להקמת הממשלה יוכנסו סעיפים המורים על ביטול המס על ח"פ שתיה מתוקה וכו'
ולא תתקיים הצבעה בנפרד על החוקים האלו אלא באותו רגע שתושבע הממשלה יכנסו החוקים לתוקף
זה לא ענין של לבטל.
זה עניין של לחייב את כל החברות לחזור למחירים דאז.
לא נראה לי שאם החוק יבוטל רשמית הם יחזרו מעצמם למחירים האלו.
הם די טעמו וראו כי טוב..אז למה לא להמשיך?
7+11=18
עד כמה שידוע לי, אולי משהו השתנה..

• הוסף לסימניות
ואני חשבתי לתומי שבפורום חרדי יבקשו לטפל בבעיה של חוג הגיור חוק הגיוס חוק הכשרות חוק הסלולר כנראה שאנשים עדיף להם לשבת באוטובוס יותר
הדברים אינם סותרים
רק שהחוקים החשובים שהזכרת אין צורך להזכיר לאף אחד מהחכי"ם החרדים
הם יטפלו בהם בכל מקרה
ואילו הדברים הקטנים שמציקים לאזרח החרדי ביום יום משום מה אינם תופסים חשיבות מספיק רבה

• הוסף לסימניות
ואני חשבתי לתומי שבפורום חרדי יבקשו לטפל בבעיה של חוג הגיור חוק הגיוס חוק הכשרות חוק הסלולר כנראה שאנשים עדיף להם לשבת באוטובוס יותר
אכן,
אחרי הכל,
אנחנו רק ללהג באנו..
את הרציני באמת, שכחנו..

• הוסף לסימניות
אני מכיר אישית את מקלב עשרות שנים עוד לפני שנבחר לעיריה ואיני זקוק לעדות אופי אבל מה לעשות כמה שהוא עשה רבות ונצורות בעיריה הרי שבמשרד התחבורה לא נרשמה שום פעילות מיוחדת כנראה עסוק מאוד בפעילות כלל ציבורית
אם אתה מכיר אותו אישית ומפרגן לו איך אתה מעיז ללכלך עליו ולהוציא עליו שם רע בפורום ציבורי,
לא אכנס עמך לויכוח עקר כמה הוא פעל רבות במשרד התחבורה לטובת הציבור ומספיק להזכיר רק את הרשות שהוא הקים
אבל 'פעילות מיוחדת' לטובת הציבור זה לאו דוקא לדאוג לכל חרדי שמפספס אוטובוס לאוטובוס נוסף וכדו' כי זה פופוליזם זול
ובנוסף לכך תבדוק מה היכולות של סגן שר לפני שאתה דן לכף חובה....

• הוסף לסימניות
ואילו הדברים הקטנים שמציקים לאזרח החרדי ביום יום משום מה אינם תופסים חשיבות מספיק רבה
אני לא מסכימה עם ההנחה הזאת אפשר לבוא לסיור בכנסת לראות את הכמויות של התלונות שמגיעות אליהם ולראות איך הכל מטופל במסירות נפש,
חוצמ"ז שכחנו כזה מהר שהצבענו כי הרבנים אמרו ולא בשביל שיעשו דברים אישיים בשבילינו

• הוסף לסימניות
אני לא מסכימה עם ההנחה הזאת אפשר לבוא לסיור בכנסת לראות את הכמויות של התלונות שמגיעות אליהם ולראות איך הכל מטופל במסירות נפש,
ברור
גם אני חושב כך
בודאי ביחס לחכים שאינם חרדים
רק לדעת אותם אלו שמתלוננים חילקתי...

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
זה אולי יצליח כי הדרישה מגיעה מהישיבות הסרוגות

• הוסף לסימניות
שמתם לב​
שום מפלגה לא התחייבה במצע של הבטוחתיה
לבטל את הרפורמה בתח"צ
וזה אחד מהדברים הדחופים ביותר
בכאו"פ למודיעין עילית ביתר אלעד וכדו'
זה בדיוק הבעיה הגדולה ברפורמת התחבורה הציבורית שהיא רפורמה שבאמת מטיבה עם רוב אזרחי המדינה ודבר מאוד הגיוני שיהיה מחיר אחיד בכל הארץ, אז לבטל אותה בגלל כמה ערים חרדית קטנות אני לא הייתי נכנס לזה.
אני למשל מאוד נהנה ממנה וכל מקום שאני נוסע המחירים הוזלו לי באופן משמעותי

• הוסף לסימניות
שום מפלגה לא התחייבה במצע של הבטוחתיה
לבטל את הרפורמה בתח"צ
וזה אחד מהדברים הדחופים ביותר
בכאו"פ למודיעין עילית ביתר אלעד וכדו'
דווקא אומרים שבהבטחות של ש"ס כן היה ביטול הרפורמה דרך שהובילה מרב מיכאלי (אריה דרעי בטוויטר, 2.8.22)
לדעתי דווקא זה דבר מבורך, חוסך לי הרבה....

• הוסף לסימניות
דווקא אומרים שבהבטחות של ש"ס כן היה ביטול הרפורמה דרך שהובילה מרב מיכאלי (אריה דרעי בטוויטר, 2.8.22)
לדעתי דווקא זה דבר מבורך, חוסך לי הרבה....
אין צורך לבטל, זה דווקא יפגע בהרבה אנשים.
אלא רק להכניס להגדרת פריפריה את הריכוזים החרדיים.

• הוסף לסימניות
אין צורך לבטל, זה דווקא יפגע בהרבה אנשים.
אלא רק להכניס להגדרת פריפריה את הריכוזים החרדיים.
מה באמת ההגדרה של פריפריה כיום? האם זה מתאים לערים החרדיות?
כי אם לא זה נשמע גרוע שהחרדים רוצים לעשות הנחה רק לעצמם והחילונים ישלמו כפול...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה