כללי הצעת יעול לאתר

• הוסף לסימניות
מה דעתכם שירכזו את כל השאלות של אינדזיין למקום אחד, יש הרבה פעמים שאנשים שואלים שאלות מורכבות באינדיזיין וזה מפוזר מאוד בכל הפורום אולי כדאי להציע להנהלה שיפתחו לנו תקיה מיוחדת לאינדיזיין, למשל לכל החפש החלף שאנשים כל הזמן שואלים עדיף שיהיה מרוכז. האם אתם מסיכימים איתי או לא? ;)

• הוסף לסימניות
מסכימה בהחלט!!! אם כבר שיהיה פורום נפרד גם לפוטושופ וגם לאיוסטרייטור... לפעמים כשאני רואה כאן שאלות אני נרגעת, כי חשבתי שרק לי נשכחים פקודות מהתוכנות...

• הוסף לסימניות
אני בעד.
לדעתי צריך לכל אחת מתוכנות אדובי לפתוח פורום משלה.

• הוסף לסימניות
מצביע, בעד. [ג';)]

לכל תוכנה פורום עצמאי.

• הוסף לסימניות
גם אני בעד תתי פורומים לתוכנות אדובי השונות

• הוסף לסימניות
גם אני בעד.
ןיש לי עוד הצעה:
לעשות אפשרות לבחור איזה פורומים יתעדכנו בלחיצה על "הודעות מהיממה האחרונה"

זה ממש מקשה על השימוש, שכל הזמן צריך לסנן פורמים שאינני קשור אליהם.
ומאידך אינני רוצה להכנס לכל פורום בנפרד ולנסות להבין מה יתחדש.

• הוסף לסימניות
בעד בהחלט.
חוסך זמן וממקד.

• הוסף לסימניות
מצביעה בעד!!!

כל הכבוד על הרעיון - זה יכול להועיל הרבה ל-כ-ו-ל-ם-!

• הוסף לסימניות
ת'אמת, נראה לי שלPS ולIA אפשר לעשות פורום אחיד, ולאינד' פורום נפרד.

• הוסף לסימניות
222 צפיות ורק 10 בעד ככה זה לא ילך

• הוסף לסימניות
מצביע בעד פורומים נפרדים לתוכנות

תודה עמירם על היוזמה!

• הוסף לסימניות
בעד. רעיון מעולה!
גם לדעתי פוטושופ ואילוס ביחד ואינדיזיין בנפרד.

• הוסף לסימניות
אני רואה שעל קורל לא כתבו....

כנראה שאין בה שאלות, עובדים וזהו!:)

• הוסף לסימניות
בעד!

• הוסף לסימניות
רעיון מעולה!!
בעד.

• הוסף לסימניות
בעעעדדדד!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
גם בעד!
זה יכול מאוד למקד ולהועיל בחיפוש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה