הצעת מחיר בניה

• הוסף לסימניות
שלום רב,
אני מעונינת לבצע מס' שיפוצים בדירה גדולה עמ"נ לחלק אותה לדירה של 4 חדרים ודירה של 3 חדרים
קיבלתי הצעת מחיר מקבלן
ורציתי להתייעץ האם זה המחירים המקובלים
וכן איך אוכל להוזיל עלויות
כמו"כ בקומה העליונה יש הכנה לניקוז ואני רוצה להוסיף מטבח-מה רמת העלות שאני צריכה לקחת בחשבון (מטבח פשוט ליחידה...)
תודה לכל העוזרים

קבצים מצורפים

• 20180603_164224 (1).jpg
    20180603_164224 (1).jpg
    1 MB · צפיות: 145
  • הוסף לסימניות
דווקא נשמע מחיר סביר השאלה מה האיכות ?

• הוסף לסימניות
תחום ההצעות מחיר מאוד משתנה מעיר לעיר, כך שאשמח לדעת באיזה מקום מדובר.

• הוסף לסימניות
מטבח זה בדר"כ כ3000 ש"ח למטר רץ (אלף לארון עליון אלף לתחתון ואלף לשיש), לא כולל פינות מגירות וכו'.

• הוסף לסימניות
אני רק מוסיפה הערות לתשומת לבכם
1. לא סימנתם אם כולל מעמ או לא.
2. דלת עד 1000 ש"ח זו דלת פשוטה מאד מאד. הדלתות הטובות יותר מתחילות מכ1400 לדלת ויותר.
3. ריצוף ב70 ש"ח זה זול מאד מאד, לא יודעת כמה מבחר ואפשרויות יהיו לכם. (היו חנויות שיש להם רק מט במחיר הזה)
שאר הדברים לא יודעת.
חשוב לציין טווח זמן בהסכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה