כללי הצעת מחיר לבנית פורמט לעיתון

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!

בפעם הראשונה שאני מתכתב פה.

אודה לכם מאד אם תוכלו לתת לי אינדקציה של מחירים לבנית פורמט לעיתון שבועי בן 32 עמודים תוך ליווי מקצועי לאחר הוצאתו.

אודה לכם מאד.

• הוסף לסימניות
איזה עיתון? לילדים? לפרסומים? עם כתבות?

ליווי מקצועי, איזה: טלפוני כשיש בעיות?, השלמת עבודה,? סגירה לדפוס?

תן יותר פרטים

• הוסף לסימניות
ברוך הבא.

• הוסף לסימניות
עיתון חדשותי עם כתבות כמובן שבחלקו יהיו פרסומות.

הליווי המקצועי יהיה בחלקו בטלפון ובחלקו אצטרך להגיע למשרדי העיתון ולבדוק שהכל דופק כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
שלום וברוך הבא לידידי ברוך הכשרון שוויליגרף (מה זה השם המחריד הזה שבחרת לך?!)
נקווה שתפיק רב תועלת מפורמנו וגם אנו נזכה לראות ממך נחת!

• הוסף לסימניות
ברוך הבא שווילי, אתה בוכרי??

• הוסף לסימניות
???

• הוסף לסימניות
דווקא בוכרי היה קרוי גרפופוב ולא שוויליגרף כחברו הגרוזיני..

• הוסף לסימניות
בטח יש שם עמודים מוכנים גם. אני חושב שתיקח בגדול באיזור ה1000 דולר.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על העידוד עם השם הגרוזיני הזה.
אבל בואו נזרום, אני אשכנזי אסלי, יעיד עלי נקי כפיים.

הסיפור של השם הזה הגיע מאז ילדותי, כנראה שפני היו מרובעות קצת כמו גרוזיני, ובני דודי הגדולים אהבו לקרוא לי שווילי.
חיפשתי שם מקורי שאני לא אשכח אותו.

אבל, אולי באמת נשנה שם בהמשך.
אולי נעמיד למכרז את השם החדש.

יום טוב.

• הוסף לסימניות
בניית הפורמט - 1000 דולר.
ליווי מקצועי - 2000 ש"ח לחודש לא כולל הוצ' רכב וכו'.

• הוסף לסימניות
אוהב, נזכרתי עכשיו בעיתון שלך.
נקי כפיים הודיע לי, בקורל X3 המקורי שנמכר בארץ, יש לא רק תמיכה מלאה בעברית-אנגלית.
אלא גם הבאג המעצבן של השורה האחרונה שיוצא קצת החוצה, הסתדר.
ועוד כמה באגים מעצבנים.
(וכמו שכתבו כבר פעם, שאפשר להעביר מוורד לקורל עם כל ההגדרות, אפילו בטבלא וכו', והוא עובר לקורל בלי בעיות)

• הוסף לסימניות
לא לא, תברר קודם אצל נקי כפיים, אולי הוא כבר חסך בשבילך.
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה