כללי הצעת מחיר להקלדה

• הוסף לסימניות
מה המחיר המקובל היום להקלדה, אם אפשר רצפת מחיר וגג מחיר וכן את המחיר הסטנדרט המקובל
כמה לשעת תיקונים כנ"ל
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי, על הקלדה נטו (ללא עימוד וסדר) לוקחים לפי תווים, לא לפי שעות.

• הוסף לסימניות
שאלתי כמה משלמים לתווים וחוץ מזה שאלה נוספת כמה משלמים לשעת תיקונים
תודה

• הוסף לסימניות
מזמן אני לקחתי 5 ש"ח ל1000 תוים כולל רווחים

• הוסף לסימניות
מה שידוע לי בין 2.5 (רצפה) ל 6 גג, והמחיר כולל תיקונים.
(לא כולל הגהה, דהיינן שמביאים למגיה לבדוק את החומר - בסביבות 30-40 ש"ח לשעה, ואח"כ הקלדן מתקן את טעויותיו לפי הערות המגיה ללא תוספת תשלום)

• הוסף לסימניות
תודה על ההצעות.
כמה משלמים לשעת תיקונים - הכוונה לתיקונים של הכותב לא של הקלדן. כגון: הוספות פיסוק וכו'

• הוסף לסימניות
למעוניינים: אני מוכנה להקליד הקלדה מקצועית תמורת 3.00 ש"ח ל-1000 סימנים.

• הוסף לסימניות
שוב לא הבנתם את בקשתי.
אני שואלת כמה קלדנית מקבלת לשעת עבודה בה היא מתקנת על המחשב תיקונים שבעל הכתב הוסיף ושינה או פיסק את הטקסט, האם גם זה נכלל במחיר ההקלדה הראשונית? (כמו שנכתב למעלה מחיר להקלדה כולל תיקונים) אם לא, כמה מקובל לשלם לשעה עבודה כזו?
תודה

• הוסף לסימניות
על שינויים והוספות של בעל הכתב גובים מחיר לפי שעת עבודה: בין 30 ל-35 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שלוקחים לפי תיקיות (10,000 הקשות כולל רווחים זה תיקייה) בין 7-10 דולר.

• הוסף לסימניות
תיקונים והוספות לפי שעות: 50 ש"ח
הקלדה: 4 ש"ח- הממוצע בשוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה