הצעת מחיר להקמת אתר

• הוסף לסימניות
ערב טוב!
אני מבקשת הצעת מחיר להקמת אתר די פשוט: דף בית, תמונות, סרטונים, קצת מלל.
האתר מיועד לדוברי צרפתית, עברית ואנגלית. אך בעיקר צרפתית.
האתר אמור להיות מעוצב בסגנון נקי ופשוט.
כמה אמור לעלות בנית אתר שכזה? אני מבקשת הצעת מחיר גם לצרפתית בלבד, וגם לבנית אתר שמשלב את 3 השפות עם אפשרות לעבור בינהם.
אשמח להצעת מחיר+ דוגמאות למייל בלבד: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> (בבקשה לא לאישי כי התיבה מלאה)
תודה.

• הוסף לסימניות
* חשוב- האתר אמור להיות מוכן תוך זמן קצר מסיום העבודה על המלל. כנראה שבשבוע הקרוב יסיימו לעבוד על המלל. אז העבודה על האתר תעשה במהלך שבוע הבא.

• הוסף לסימניות
המייל מחזיר שגיאה

ניסיתי לשלוח מייל וחזר אליי עם שגיאה

נשמח לתת שרות
שלומי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלומירית;1359019:
ניסיתי לשלוח מייל וחזר אליי עם שגיאה

נשמח לתת שרות
שלומי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תוקן.

• הוסף לסימניות
לאור הפניה במייל, אני חייבת לציין שהאתר בשביל אחי, והוא מחפש משהו ממש פשוט, במחיר זול.
אז אולי יתאים למתלמדים.
(אני יודעת שפניות מעין אלו מרגיזות, בבקשה הבנתכם... גם אני כשהייתי מתלמדת בגרפיקה נענתי לפניות מעין אלו ודווקא הרווחתי די יפה, גם ניסיון, גם קצת מזומנים, וגם משהו להציג בתיק עבודות)
ואני מדגישה- לא מדובר באתר לעסק ענק, ולכן הוא לא יכול כ"כ להשקיע כסף בבנית האתר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה