כללי הצעת מחיר לחוברת

• הוסף לסימניות
עד היום התעסקתי עם מודעות למקומונים, הציעו לי עכשיו לעשות חוברת הדרכה באיזה שהוא תחום (עיצבתי חוברות אבל לא מול לקוח זר) אין לי מושג כמה עומדים וגם הלקוח לא יודע רק אני יודעת שיש טקסט מוקלד ואני צריכה לעצב חוברת עם 100-200 מודעות שמסתומא יהיו תיקונים כי זה לעמוד מול כל הלקוחות האלו ולקבל אישורים וכמובן לעצב שער.
כמה לקחת לפי שעה? לפי ממודעה + כל שאר העבודה? אשמח לקבל גם חוזה עבודה באישי כדי לדעת מה לומר ולהתעקש מול הלקוח על, שעומד מאחורי הכל.
תודה וזה די דחוף!

• הוסף לסימניות
זה חוברת בסגנון של לקראת כלה, הינומה, במת מנהלים וכו'? או ספר טלפונים קטן?
יש לך צפי כמה זמן זה יקח? אם ממש לא אז מומלץ לקחת לפי שעה. כי דבר כזה יכול להתעכב ולקחת הרבה זמן...

• הוסף לסימניות
נראה לי סגנון של הינומה וכאלה רק תחום אחר לגמרי.....
אין לי מושג אבל יחסית אני עובדת מהר בעיצוב מודעות....

• הוסף לסימניות
קחי על פי מודעה ועל כל שינוי מורכב תוספת לפי הערכתך
רק לא לפי זמן!!!
על זמן יש הרבה ויכוחים.. (לתת מחיר גלובלי ולא להיכנס לקטנות)

• הוסף לסימניות
קחי על פי מודעה ועל כל שינוי מורכב תוספת לפי הערכתך
רק לא לפי זמן!!!
על זמן יש הרבה ויכוחים.. (לתת מחיר גלובלי ולא להיכנס לקטנות)

• הוסף לסימניות
כמה לדעתכם? אני פשוט לא התעסקתי עם התחום של חוברות 100 ש"ח למודעה זה בסדר?

• הוסף לסימניות
אם נראה לך שהלקוח ישלם לך 10,000-20,000 ש"ח + סכום על העימוד, אז את יכולה לבקש...
אבל מסתבר שלא...

נראה לי שכדאי לך לקחת מחיר סף למודעה, (נגיד 50 ש"ח) אם לוקח לך לעשות אותה פחות מ3/4 שעה כולל תיקונים וכו'. ואם לוקח יותר אז מחיר לפי שעה.

• הוסף לסימניות
צריך קצת להיכנס לכיס שלו ולראות מה הוא מרויח..
ולתת לו תחושה שאת עושה לו תעבודה.
ועל פי זה לתת מחיר

• הוסף לסימניות
צריך קצת להיכנס לכיס שלו ולראות מה הוא מרויח..
ולתת לו תחושה שאת עושה לו תעבודה.
ועל פי זה לתת מחיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיליארד;498160:
אם נראה לך שהלקוח ישלם לך 10,000-20,000 ש"ח + סכום על העימוד, אז את יכולה לבקש...
אבל מסתבר שלא...

נראה לי שכדאי לך לקחת מחיר סף למודעה, (נגיד 50 ש"ח) אם לוקח לך לעשות אותה פחות מ3/4 שעה כולל תיקונים וכו'. ואם לוקח יותר אז מחיר לפי שעה.

זה המחיר שאני לוקחת עכשיו למודעה
בכל אופן זה לעבוד מול הלקוחות עצמם..... העבודה הזאת יכולה לשגע פילים......
אבל אעשה חשבון שוב

• הוסף לסימניות
בכל מקרה למשהו יש פה חוזה עבודה אני רוצה להחתים אותו אשמח לקבל באישי

• הוסף לסימניות
100 ש"ח למודעה זה בוודאי סביר במיוחד אם זה לא הוא אלא הלקוחות!

• הוסף לסימניות
למשהו יש פה חוזה עבודה?????????????????

• הוסף לסימניות
חוזה

העלו את זה פעם

קבצים מצורפים

• hozee.pdf
    KB 57.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
ממש תודה!
אם זה באשכול של הצעת מחיר אז כבר עוד משהו....
כמה לוקחים על מודעה שעיצבתי וקבלתי את שכרי רק שיש לה מידי פעם תיקונים קטנים שהמודעה נכנסת שוב...- אז כמה לקחת על התיקונים (לא שווה לי לפי שעה תיקון של 5-10 דקות...
וגם על התאמת גודל......

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל תשובה לגבי שינוי מודעה והתאמת גודל
תודה.

• הוסף לסימניות
תקבעי לך סכום מינימום שבפחות מזה את לא עושה שום שינוי או התאמה

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה