כללי הצעת מחיר למודעה בבנינים

• פותח הנושא pm
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רציתי לקבל הצעת מחיר, עלי לבנות מודעה שתתלה בנינים בסגנון הזה.
וגם האם אני צריכה לבנות מודעה a4 עם גלישה? או להשאיר בליד

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    1.1 MB · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
אני מחכה בדחיפות להצעה.

הלקוח מחכה לתגובה

• הוסף לסימניות
מה גודל ההדפסה??
בקשר לגודל A4
150-200 ש"ח

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 728.1 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
באופן כללי נראה מסודר ונקי. את הצבעים הייתי משנה למשהו יותר ידידותי, כי הצבעים האלה מזכירים לי משום מה - חומרי ניקוי.
את הכותרת הייתי מזיזה לאמצע, ואת הלוגו מגדילה יותר (על חשבון המוצרים) וממקמת בצד שמאל למטה.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!

כל פעם אני מתפעלת מחדש על העזרה ההדדית!

• הוסף לסימניות
אולי תנסי לשים את ה"שוק פירות וירקות" באמצע שזה יתן את הטון למודעה

• הוסף לסימניות
לא רוצה להרוס את החגיגה אבל את בטוחה שזה מתאים לתלייה בבנינים?
אני אסביר:
כשאת מפרטת את המחיר של מוצרים רבים בעיתון למשל אנשים יכולים להתעמק בכל הנתונים 'רגע המלפפונים עלו לי X ופה זה עולה Y אז שווה/לא שווה לי לקנות שם, אבל העגבניות דווקא עולות פה Z אז בעצם...'
אני לא חושבת שמודעה שנתלית בבנינים זקוקה לכל העומס הזה.. האנשים שנתקלים בה לא נעצרים להתעמק... הם נתקלים בה כשהם בדרך לאנשהוא... (באמצע לסחוב שקית זבל,רצים להספיק את האוטובוס, רוצים כבר לעלות הביתה...)
מספיק שתכתבי ששם זה זול ותתני 3 דוגמאות זה יהיה יותר בולט וזכיר

• הוסף לסימניות
נראה לי שעל מודעה כזו צריך לקחת הרבה יותר מ150-200 ש"ח, זו מודעה שתצטרכו לעבוד על צריבת התמונות.
לגבי העיצוב גם אני מסכימה שבכניסה לבניין זה קצת הרבה מידי, אבל בתוך התיבות דואר זה יכול להיות הרבה יותר אקטואלי.. תנסי להסביר ללקוח.

• הוסף לסימניות
מודעה מוצלחת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה