הצעת מחיר למחשב נייח

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מחשב ורציתי לדעת האם ההצעת מחיר טובה או לא.
אמרו לי שהכרטיס מסך לא טוב והוא רוצה עוד 300 ש"ח על שדרוג כרטיס מסך
מה דעתכם על הכל
תודה

קבצים מצורפים

• הצעת מחיר למחשב לגרפיקה.jpg
    KB 277.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
מחשב למה? מה המחיר שהקצבת לזה?
מה הוא אמור לעשות מחשב כזה?
בכללי לפני שמדברים על הכרטיס מסך תראי את המעבד הוא לא חזק יש לך מעט זיכרון ואם מדובר על גרפיקה אז זה לא מחשב המתאים
דברים שכדאי לשים אליהם לב
אם מדובר בישיבה רבה ליד המחשב שווה לשקול מסך טוב יותר ולא משהו פשוט ולדעתי זה קודם לכרטיס גרפי (אגב שיש לי אותו והוא ממש בסדר חוץ מגרפיקה אני משתמש גם בתלת מימד)

• הוסף לסימניות
אני גרפיקאית - עובדת בעיקר מחוץ לבית
ואני רוצה לעבוד קצת בבית הקצבתי לעסק בערך 3000 ש"ח
מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
ממש לא לשדרג את הכרטיס מסך
אם את רוצה לשפר עוד ולא בתוספת גבוהה אז מעבד
יש מקומות טובים יותר להשקיע מאשר כרטיס מסך
ואם את אומרת שאת רוצה לעבוד קצת מהבית אז תחפפי במסך לטובת מעבד "קור 2 דו" ולא "דואל קור"

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העזרה
אני אתייעץ עם החנות

• הוסף לסימניות
אין עוד מבינים בנושא?????????????????????.

• הוסף לסימניות
גם אם זה כולל שירות והתקנות וכו' זה מאוד יקר

• הוסף לסימניות
תודה רבה על המידע

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מחשב, לא משנה איפה יש כאן מישהו שרוצה לתת לי מפרט ומחיר?

• הוסף לסימניות
Bris או פופקו יתנו לך מחירים טובים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה