כללי הצעת מחיר למחשב

• הוסף לסימניות
מצ"ב הנתונים,
מה דעתכם?

המחשב עבור מתחילה בשלב הלימודים.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 379.3 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
מחשב מינימליסטי
אבל אם לא מדובר בתוכנות שתומכות בארבע ליבות
(לפחות CS4 ומעלה)
אפשר לרדת במעבד, לטובת מסך יותר איכותי.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג לגבי המחירים, אבל לגבי מפרט החומרה - הייתי משקיע עוד 150 ש"ח בכרטיס מסך שאינו מובנה בלוח האם (אלה חלשים יותר, ומתחרים עם המחשב על שימוש במשאבי הזיכרון)
נקודה עמומה בהצעת המחיר היא נושא מערכת ההפעלה והתוכנות. הקפידי לדרוש מערכת הפעלה מקורית (דהיינו, עם מדבקה של מיקרוסופט), ואופיס מקורי (כנ"ל). אחרת את עלולה למצוא עצמך באחד הימים עם מסך מוחשך...
פה יש אתר מאוד יעיל שמאפשר לראות מפרטים מומלצים לשימושים שונים, והמחירים המתאימים להם:
http://hwzone.co.il/specslist/index.php

• הוסף לסימניות
יקר. נסה לבדוק מפרט בKSP ולראות היכן אתה עומד (יש להם אתר באינטרנט)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;531563:
יקר. נסה לבדוק מפרט בKSP ולראות היכן אתה עומד (יש להם אתר באינטרנט)
מאוד מומלץ לדעתי, ואפשר שהם יתקינו או טכנאי בנפרד להתקנות לא חוקיות...

• הוסף לסימניות
אוי ואבוי

מנסיון אישי, (אני מתמחה גם בתיקון מחשבים)

אסור לקנות בKSP!!!

אמנם החלקים שלהם ע"פ רוב תקינים, אבל האחריות שלהם לא שווה את הנייר שעליו היא כתובה!

מנסיון עם חברים טכנאיי מחשבים, לא היה כמעט מקרה אחד שבסוף הם החליפו חלק לא תקין או תיקנו בעיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;531904:
אוי ואבוי

מנסיון אישי, (אני מתמחה גם בתיקון מחשבים)

אסור לקנות בKSP!!!

אמנם החלקים שלהם ע"פ רוב תקינים, אבל האחריות שלהם לא שווה את הנייר שעליו היא כתובה!

מנסיון עם חברים טכנאיי מחשבים, לא היה כמעט מקרה אחד שבסוף הם החליפו חלק לא תקין או תיקנו בעיות.

מצד הכרת הטוב:
קניתי שני מחשבים חזקים מKSP, האחד בעלות של 10000 ש"ח כולל המסך
קניתי מחשב נייד מKSP
קניתי כמה מסכים מהם
וכמובן ציוד נלווה.
לא קרה לי מעולם תקלה במכשיר שלהם ברוך השם.
אני לקוח שלהם כ-4 שנים.
כשקניתי את המסכים והרהרתי בקול מה יהיה אם יש שם נקודות שרופות, הם, במעמד הקניה, הפנו אותי למעבדה שלהם הצמודה לחנות, תוך הבטחה מפורשת להחלפת המסך אם יהיו בו יותר משלוש נקודות שכאלה.
לשמחתי לא היתה בעיה באף מסך.
הקניות הגדולות נערכו בKSP בחיפה. הנייד בהר חוצבים בירושלים.

• הוסף לסימניות
לא סתרת אותי.

בהבטחות הם חזקים!!!!

כשיקרה משהו (מאחל לך שלא) אז תבדוק אותם.

נ.ב. ציינתי בכל זאת שע"פ רוב המוצרים שלהם תקינים וטובים

• הוסף לסימניות
אם כבר נפתח אשכול כזה.
אז 2 דברים,

1- כפי שנאמר כדאי לקנות כרטיס מסך ולא להשתמש בכרטיס המובנה בלוח.
2-כשקונים חלק באייבורי מחשבים, לבדוק טוב שלא דוחפים לכם את החלק של MSI, הם ייבואנים סחורה של MSI סוג ב'. (חברת MSI בפני עצמה לא משהו)

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה