אלמוג טלולקר
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
כך גם בחשבון שאתר זה יותר יקר מאתר נחיתה, ובהתאם לעבודה אתה יכול להגיע לסכומים של עשרות אלפים
בדיוק זה.דף נחיתה זה דף בודד למטרה מסויימת
אפשר לנדב לי מאגר / שמות ופרטים בבקשה של העוסקים בתחום? תודה!אני מכיר ב-1200 אבל זה גם תלוי לפי העבודה
תפרסמי בלוח מודעות פה בפרוגבדיוק זה.
אני די נואשת, מחפשת איש מקצוע מעולה שבונה דף נחיתה במחיר נורמלי, לא 70000...
אם יש לכם כאלו שניתן לבקש מהם הצעת מחיר עניינית-
אשמח שתשאירו פה,
תודה לכל העונים.
שלחו לנו למייל אתן לכם שניים תדברו איתם אם מצא חן בעיניכם תעבדו איתםאפשר לנדב לי מאגר / שמות ופרטים בבקשה של העוסקים בתחום? תודה!
ללא קופי וניסוח טקסט כלל, נטו עיצוב של מה שפירטתי.
לכן שאלתי -
- רוצה קודם לדעת מה המחיר הממוצע, לפי זה להחליט מה נחשב להגיוני להשקיע, ומה נחשב מופרז.
ובכן, קופי במיתוג - זה לתת שם וסלוגן לעסק.
בעיניי, ההבדל בין המחירים נתון לא רק למתחילים ומנוסים אלא גם לכאלה שרוצים להיות במקום המנוסה ולקוחים מחירים גבוהים ע"מ להיחשב כאלה.
הממוצע נע בהפרשים משמעותיים ממש. מיתוג של גרפיקאי מתחיל ממש - אזור ה- 700 ש"ח, ממוצע לגרפיקאי טוב 1,500 ש"ח.
אני לוקחת על מיתוג עסק שכולל קופי, לוגו, חתימת מייל ופריט פרינט אחד - 1,300 ש"ח שזה מחיר ממש זול למרות נסיוני וכו'
אבל ככה זה, תמיד יהיה את אלו שיחפשו יקר כי הם חושבים ששם ימצאו את הגדולים בתחום ויפלו ולהיפך, אבל מסתייגת ממש - כי יש באמת גדולים בתחום ששווים את התשלום.
כל אחד לפי צרכו.
מקווה שסייעתי.
בהצלחה רבה בכל מקרה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים