כללי הצעת מחיר למיתוג עפ"י המחירון של פרוג.

• הוסף לסימניות
עשיתי חישוב, לפי המחירון של פרוג. ולא הגעתי לסכומים כ"כ מזהירים לחבילת מיתוג..

לוגו: 700 (אני לוקחת 600 בד"כ).
שלט: 500
ניירת (כרטיס ביקור, מעטפה, בלנק וקבלות): 500
מודעה: 500

אז הגעתי לחבילה שלמה על סך 2000 ש"ח סה"כ,
בלי לעשות "הנחה" על העובדה שזו עיסקת חבילה..

לא נשמע זול מדי? :rolleyes:

• הוסף לסימניות
זול? ממש לא, סביר מאד

אני לא לוקחת על מודעה 500 ש"ח...

• הוסף לסימניות
אני מדברת ע"כ ש2000 ש"ח על: לוגו, ניירת (כרטיס ביקור, מעטפה, בלנק וקבלות), שלט, פרסום
לא נשמע מדי זול..?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;499030:
אני מדברת ע"כ ש2000 ש"ח על: לוגו, ניירת (כרטיס ביקור, מעטפה, בלנק וקבלות), שלט, פרסום
לא נשמע מדי זול..?
מדי, ודאי שלא. כמובן שיש מצבים שאפשר לדרוש יותר, לפי ההשקעה ורמת העבודה, בכללי, נשמע סביר בהחלט.

• הוסף לסימניות
זול מאד.
מנסיון, מיתוג כזה נסחב על פני תקופה ארוכה והמחיר שיש לשלם על ה"חתונה" הזו עם הלקוח, הוא לא פחות ממשכורת של 4.000 ש"ח.
תהיי בטוחה בעצמך, והלקוח יחשוב שהוא המפגר (סליחה) שלא מתמצא במחירים.

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל את המחירון?

• הוסף לסימניות
הבעיה עם הלקוחות האלה זה שהם עשו אצלי בעבר עסקאות במחירים זולים יותר. אז פתאום להקפיץ את המחירים זה יראה מוגזם ולא אמין.. לא ככה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;499032:
זול מאד.
מנסיון, מיתוג כזה נסחב על פני תקופה ארוכה והמחיר שיש לשלם על ה"חתונה" הזו עם הלקוח, הוא לא פחות ממשכורת של 4.000 ש"ח.
תהיי בטוחה בעצמך, והלקוח יחשוב שהוא המפגר (סליחה) שלא מתמצא במחירים.

רחלי, סורי אבל 4000 נשמע הזוי....

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• מחירון פרוג.pdf
    KB 701.1 · צפיות: 123
  • הוסף לסימניות
המחירים שציינת זה מחירים למתחילים לא למי שוותיק וחזק בתחום. לאלה המחיר הזה הוא בדיחה.

• הוסף לסימניות
האם כדאי בהצעת מחיר ללקוח לפרט את מחיר החבילה לפי מוצרים (לדוג': לוגו: 600 ש"ח וכו')
או שכדאי להרחיב ברשימת מוצרים ולכתוב רק מחיר כולל?

• הוסף לסימניות
נראה לי שפרוט המחירים לפי מוצר,עלול לגרור התמקחות על כל שורה ומתכון בדוק לכאב ראש גדול.

• הוסף לסימניות
זה אכן מחיר נמוך מאוד שמתאים למתחילים בלבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;499078:
נראה לי שפרוט המחירים לפי מוצר,עלול לגרור התמקחות על כל שורה ומתכון בדוק לכאב ראש גדול.

הניסיון שלי מוכיח שלקוחות אוהבים לדעת על מה הם משלמים (גם אנחנו כאלה בעצם, לא?).
ולכן חכם בעיניי לשלוח הצעת מחיר מודולרית שהלקוח ירגיש שהוא מבין על מה בדיוק הולך הכסף.

עם זאת, כדאי להיות חכמים.
יש דברים שהלקוח חושב שלוקחים מעט זמן ואנרגיה, ובפועל הם לוקחים הרבה.
ולהפך, יש דברים שהלקוח חושב שלוקחים הרבה זמן ואנרגיה, ובפועל הם לוקחים מעט (רמז: הלקוח חושב שככל שהפריט יותר גדול פיזית, הוא דורש יותר השקעה).

לכן אפשר בכיף להוריד מפה ולהוסיף לפה, העיקר שבסה"כ את מגיעה לאותה תוצאה.
(לדוג: אם את רוצה לקחת 900 ללוגו ו-400 לשלט של 2 מ', תכתבי שאת לוקחת 600 ללוגו ו-700 לשלט).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;499062:
האם כדאי בהצעת מחיר ללקוח לפרט את מחיר החבילה לפי מוצרים (לדוג': לוגו: 600 ש"ח וכו')
או שכדאי להרחיב ברשימת מוצרים ולכתוב רק מחיר כולל?

בודאי שצריך לפרט. אחרת זה ישמע כאילו סתם תקעת מחיר לפי קריזה רגעית או טלפון מהבנק.

• הוסף לסימניות
צריך לקחת יותר.
המחירון הוא המלצה בלבד למי שרועד להגיד שאולי נדמה לו שהוא צריך לקחת יותר מ100 ש"ח.
והוא מקווה שזה בסדר ולא מידי יקר...

אגב בעניני מיתוג אני לוקחת הרבה יותר על לוגו (כחצי מחבילת מיתוג)
אבל כוללת בזה את המחיר לניירת (קרי: בונוס/ מתנה/ ע"ח הבית - זה באמת :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;499078:

מה זה פה, שוק?
אף פעם לא נוקבים במספרים כשמשוחחים עם הלקוח (או מבקש הצעת המחיר) לא לפני ולא אחרי שהוא קיבל את ההצעה במייל או בפקס. אסור להיסחף לנישות האלה, זה פשוט מוריד את הרמה וגם עלול לגרום לנו להכנע ולהוריד במחיר מתוך לחץ. אפשר לומר: "אני מבינה שהצעת המחיר כבדה עליך, אני אנסה לחשוב איך אוכל לבוא לקראתך, אם כן - אשלח לך הצעת מחיר חדשה." ואז אפשר לנסות לברר בעדינות ולהבין מהדברים שלו לאילו מחירים הוא כן מצפה ולהחליט אם מתאים לנו בכל זאת להוריד קצת ולקחת אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;499089:
צריך לקחת יותר.
המחירון הוא המלצה בלבד למי שרועד להגיד שאולי נדמה לו שהוא צריך לקחת יותר מ100 ש"ח.
והוא מקווה שזה בסדר ולא מידי יקר...

אגב בעניני מיתוג אני לוקחת הרבה יותר על לוגו (כחצי מחבילת מיתוג)
אבל כוללת בזה את המחיר לניירת (קרי: בונוס/ מתנה/ ע"ח הבית - זה באמת :))

נו, אז במקום לקחת 1200 ש"ח על לוגו, אני אומרת ללקוח 600 על לוגו ו-600 על ניירת.. בעיני הלקוח זה ישמע הרבה יותר טוב. מאשר אם תגידי לו על לוגו 1200.. לא ככה?

• הוסף לסימניות
או,
ממש לא.

את יודעת עד כמה שמחים הם במתנת החינם?
כמוכן אני מורידה מראש את כל האופציות של את יודעת מה תעשי לי לוגו אני לא צריך שלט/ כרטיס ביקור/ שאר ירקות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה