הצעת מחיר לסקיצות

• הוסף לסימניות
בס"ד

ערב טוב.
אשמח לדעת כמה לוקחים עבור סקיצה רעיונית.
אני בעצם צריכה לשרטט את הדירה מחדש כי היא מדודה אך לא משורטטת (הדייר מדד באופן פרטי)
ואז בעצם לתת תכנית רעיונית.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
לא ממליצה להסתמך על מדידה של אדם שהוא לא בעל מקצוע מהתחום
צריך לדעת איך למדוד מה לא לפספס ואיך לסמן
ברגע שהאינפורמציה לא תעבור טוב בינכם עלולים ליפול לטעיות וכל טעות בתוכנית יכולה להיות יקרה מידי במציאות :(
מקובל מאד לקחת מודד לדירה גם לפנים ,

• הוסף לסימניות
לא ממליצה להסתמך על מדידה של אדם שהוא לא בעל מקצוע מהתחום
צריך לדעת איך למדוד מה לא לפספס ואיך לסמן
ברגע שהאינפורמציה לא תעבור טוב בינכם עלולים ליפול לטעיות וכל טעות בתוכנית יכולה להיות יקרה מידי במציאות :(
מקובל מאד לקחת מודד לדירה גם לפנים ,
את יותר מצודקת, העניין שהלקוחות האלו לא יהיו מעונינים לשלם למודד.
אני מבררת כמה לוקחים על סקיצה כי ייתכן שהם לא ירצו לשלם על תכניות עבודה.

• הוסף לסימניות
את יותר מצודקת, העניין שהלקוחות האלו לא יהיו מעונינים לשלם למודד.
אני מבררת כמה לוקחים על סקיצה כי ייתכן שהם לא ירצו לשלם על תכניות עבודה.
לקוחות שמתקשים לשלם -צריך זהירות בעבודה איתם...
(חוזה עבודה ברור ומפורט, בלי פתח לטעויות הן מבחינת מחיר והן מבחינת האחריות והמחויבות שלך לעבודה. החוזה חשוב עם כל לקוח, אבל עם הזן הזה שבעתיים)

• הוסף לסימניות
כל עוד מדובר בתכנית רעיונית- לא הייתי חוששת מלעבוד על מדידה של הלקוח
למרות שפחות נחמד ונח לעבוד על תכנית לא מקצועית
במידה וירצו להתקדם ואת תגיעי לשטח- את יכולה להציע להם מדידה שלך כחלק מהעסקה הכוללת, גם אם זה יתבטא בהעלאה קלה במחיר העבודה זה עדיין זול יותר ממודד, כבר דובר ע"כ פה בעבר...

מה גודל הדירה?
לענ"ד- לדירה סטנדרטית, כיוון אחד או שניים אמורים לעלות כ-1500 ש"ח
הכוונה לתכנון ראשוני ללא יריד לפרטי פרוגרמה ודיוקי תכנון
(כמובן עם התייחסות לצרכים הבסיסיים של הלקוחות כמו מספר חדרים, חדרי רחצה, שרות וכדו)

• הוסף לסימניות
האמת שהנתונים הלחיצו אותי.
אין לי מידות של עמודים, קולטנים צנרת יורדת/עולה....
להתחיל לשרטט דירה כשחלק מהנתונים קיימים ומה שכן לא מדוייקים, ואז הלקוח יחליט שהוא לא מעוניין לשלם,
שיקול.
תודה בכל אופן.

• הוסף לסימניות
תניחי הכל על השולחן
את החסרים, את הבוסריות
לא לחינם הלקוח משלם כאן סכום נמוך משמעותית מתכנון, זהו תכנון ראשוני
(אמנם לרוב מקובל לעשות דבר כזה לפני קנית דירה/ בבדיקת אופציות להרחבה וכדו', לבדוק היתכנות/ עסקה משתלמת, ולא בשביל לבנות על פי תכנית בסיסית)
שיחליט הוא אם הוא לוקח את הסיכון להתקדם עצמאית עם תכנית שאינה מיועדת לבניה

לדעתי, אחרי שתתחילו והוא יראה את התהליך- הוא יבין יותר למה הוא צריך תכנית מסודרת ומפורטת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה