הצעת מחיר לציורים

• הוסף לסימניות
גננת ביקשה ממני - הצע"מ ליורים,

אשמח שתשלחו לי למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

היא רוצה מידי כמה שבועות , (שבועיים / שלוש - לא לוקחת עלי אחריות על התחייבות או משהו)
ציורים חמודים בשחור לבן על נושאים של "כה עשו חכמינו" , ז"א רק קוים ללא צביעה
למשל אהרון רודף שלום וכו'

תודה!!

• הוסף לסימניות
ציירות / ציירים נכבדים ,
קיבלתי מכולכם את ההצעת מחיר , העברתי לגננת,
וצר לי :eek::eek:
התשובה שלה היתה "מההה?? כזה יקר?? אההה..."
בקושי היא הצליחה לנתק.
ודווקא המחירים היו סבירים ואפילו זולים!!

טוב .. היא בטוח חשבה שיעלה לה חבילת ציורים 10 ב 10.
:eek::eek::eek::D:D:D

מצטערת אם הטרחתי לשווא , היא דווקא היתה נשמעת ממש רצינית ,
אבל מי יודע .. אולי היא עוד תחזור אלי :rolleyes::rolleyes:

• הוסף לסימניות
בקיצור היא רוצה ציורים מוכנים,
יש בפינת היצירה (או לפחות - היה שם לפני שנים..)
ציורים מוכנים לצביעה במחיר זול.

• הוסף לסימניות
תגובת הגננת מזכירה את תגובתי כששמעתי לראשונה את מחירי הגנים.

• הוסף לסימניות
באמת הזוי...
לא מצליחה להבין , מה חושבים , שלצייר/ לעצב במשך שעה + , יעלה עשר שקל??
אין בעיה , אני מבינה שאין לגנים תקציבים , אז תגידי לא אין לי איך לשלם
אבל כולם עם אותה תגובה מזלזלת "מה זה רק כמה דקות זה לא שזה עולה לכם כסף או משהו.. "

וכמה שזה נושא נדוש זה מרגיז כל פעם מחדש :(

• הוסף לסימניות
היה צפוי...
כשראיתי את המילה "גננת" מיד הסתייגתי - אבל בסוף שלחתי, אמרתי לכי תדעי... אולי גננת עם תקציב :confused::p

אני רואה שלא טעיתי :D
אגב, לפני שבועיים דיברתי עם גננת ותיקה והיא שמעה שאני גרפיקאית וציירת אז היא אמרה "ואוו! בטח כל הגנות אצלך...!"
מיד עניתי לפני שאתחרט: "ממש לא!!!!!!! אני לא מתעסקת עם גננות! הם באות עם 10 שקל ורוצות עיצוב לכל ילד בנפרד" :eek::mad::cool::p:D

לא כולן כמובן, אבל הרבה מהן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1918938:
תגובת הגננת מזכירה את תגובתי כששמעתי לראשונה את מחירי הגנים.

אבימי אתה חזק.

• הוסף לסימניות
את יכולה לתת לה ב10 שח לכל דף מצולם של הציור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה