הצעת מחיר ל 10 מחשבים

• הוסף לסימניות
זיכרון פנימי: 4GB
לוח אם: ASUS
מעבד: 4 ליבות 3.6GHZ
דיסק קשיח: 500GB
כרטיס מסך: 4400 INTEL HD GRAPHICS

זה הנתונים שקבלתי ממי שפיתח לי תוכנה מסוימת.
למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

למי שיש המלצות על מישהו שמכר לו רכישה גדולה והיה מרוצה אשמח מאוד במייל או באישי בלבד.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
איזה מעבד? 3.6 זה רק מהירות מעבד.
איזה לוח של אסוס? לא משנה?
כרטיס מסך- זה מובנה במעבד הכרטיס הזה.

האם צריך מערכת הפעלה? תוכנות?

• הוסף לסימניות
מחשב נייח / נייד ? קיימת לי אפשרות במחיר ספק. שלח לי מייל ואשתדל לענות בהקדם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1500597:
איזה מעבד? 3.6 זה רק מהירות מעבד.
איזה לוח של אסוס? לא משנה?
כרטיס מסך- זה מובנה במעבד הכרטיס הזה.

האם צריך מערכת הפעלה? תוכנות?

אני אברר
לא מבינה בזה כלום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודהלה;1501816:
מחשב נייח / נייד ? קיימת לי אפשרות במחיר ספק. שלח לי מייל ואשתדל לענות בהקדם.

נייד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NBR;1500442:
זיכרון פנימי: 4GB
לוח אם: ASUS
מעבד: 4 ליבות 3.6GHZ
דיסק קשיח: 500GB
כרטיס מסך: 4400 INTEL HD GRAPHICS

זה הנתונים שקבלתי ממי שפיתח לי תוכנה מסוימת.
למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

למי שיש המלצות על מישהו שמכר לו רכישה גדולה והיה מרוצה אשמח מאוד במייל או באישי בלבד.

תודה רבה

אגב, המפרט די מיושן לעומת מה שיש היום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1503725:
אגב, המפרט די מיושן לעומת מה שיש היום...
אין מונח כזה "מפרט ישן", זה פשוט לא קשור..
יש "מפרט מתאים לצרכי הלקוח" או שאינו מתאים.
ובדיוק בשביל זה פונים לטכנאי ולא לחנות, אחד כמו פרסומון, אדם אמין ומאוד מקצועי, והוא יתאים את המפרט הטוב ביותר, שיענה על כל דרישות הלקוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה