כללי הצעת מחיר-עיזרו לי להשיב

• הוסף לסימניות
שלום,
כמה נראה לכם צריך לקחת על עריכת מקומון 32 עמודים, חצי פרסומות וחצי כתבות משתנות במדורים קבועים.
מדובר על עריכה מההתחלה כולל גרידים ראשוניים, עיצוב השם של העיתון וכו' וכן העיצוב על הפרסומות.
העיתון ייוצא פעם בשבוע.
בבקשה בבקשה עיזרו לי לתמחר את זה.
אפילו רק כיוון יעזור לי.
וכן אשמח לקבל יעוץ ממי שיש לו ניסיון בתחום- הם אפשר לחלוש על כל זה לבד? כמה שעות זה אמור לקחת (לא בפעם הראשונה אלא בשבועות אחרים)?
כל תגובה תתקבל בברכה,
תודה.

• הוסף לסימניות
אני הייתי מחלקת את התמחור לשניים:
1. תמחור ראשוני של לוגו, שפה עיצובית, גרידים וכו'.
2. תמחור לעימוד 32 עמודים מידי שבוע + הפרסומות.

אם העבודה כוללת גם "שירותי מזכירות", דהיינו עבודה מול לקוחות בעניין המודעות, טלפונים וכדו' כדאי מאוד לתמחר זאת בנפרד (או להוסיף למחיר הסופי).

בשבע הראשון ראוי שתגבי תשלום גבוה יותר בשל עיצוב כל הפרסומות מההתחלה ואחר ך אני מאמינה שישתנו רק מס' מודעות קטן בכל שבוע והרוב חוזר על עצמו.

מניסיון - ניתן לעצב מקומון של 32 עמודים לבד אבל זה דורש הרבה משמעת עצמית ואחריות - כי אין מי שיעשה במקומך...
כמה שעות? תלוי מאוד. יכול לקחת יום אחד אם כל הכתבות מגיעות מוקלדות ומסודרות ויש רק 2 שינויים בפרסומות מהשבוע שעבר ויכול לקחת 4 ימים אם העבודה רבה יותר ואפילו אם רק לקוח אחד משגע אותך 10 פעמים על הפרסומת שלו.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מניסיון:אפשר לבד אבל זה די קשה כי כל הלחץ שצריכים לסגור העיתון זה רק עליך,
ויש שבועות שזה לוקח עמון שעות במיוחד לפני סגירת העתון.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
וכמה הוגן לקחת על גריד ראשוני כולל לוגו של העיתון ושל כל המדורים?

• הוסף לסימניות
תלוי ברמה הגרפית שלך בין: 1000-2500 ש"ח.
בהמשך תחשבי על כיוון של עבורה לפי שעות, בדבר הזה ספיצפי זה יכול להיות טוב.
32 עמודים לבד, את צריכה לפנות לך יום עבודה מלא ביום הסגירה (10-12 שעות), תבקדי אם מצבך המשפחתי יכול לאפשר זאת. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון, מניסיון, שזו עבודה קשה, לפחות הקטע של להתחיל עיתון מחדש, לעצב את הפרסומות שלו עם הראש של כל לקוח ולקוח, (ההתמוטטות כמעט מובטחת...) להשתגע מהדד-ליין ומכך שהכתבות לא באות בזמן, והן אף פעם! לא באות בזמן.
אני הייתי לוקח על זה *** 1500*** ש"ח שבועיים בתור התחלה ומגביל את כמות ההגהות לכל פרסומת ונותן זמני דד ליין קשוחים שלאחריהן יש תוספת מחיר על השעות נוספות.
אם זו עבודה עם התחייבות ברורה למשך זמן (לפחות חצי שנה ויותר) הייתי מוותר על תשלום עבור הגריד וכו'.

בוצע בהודעה תיקון מחיר!

• הוסף לסימניות
שבוע ראשון:
גרידים ראשוניים: לפי עמוד, ככתוב במחירון
עיצוב השם של העיתון: ככתוב במחירון

שבועות נוספים:
גרפיקה: לפי מספר המודעות החדשות באותו שבוע
עימוד: אם יש כתבות, אז על עמודי הכתבות לוקחים עימוד מלא, ועל שאר העמודים (רק פרסומות) משהו כמו 30%
עריכת כתבות: לפי מילים לכתבה, כמקובל בעיתונים (לא זוכר כמה זה)
מזכירות: לפי מחיר לשיחת טלפון (כמה שנראה לך סביר, לדעתי 5-10 ש"ח זה בסדר)

על הכל להוריד 20% בגלל היקף העבודה
להוסיף 500-1000 ש"ח משכורת מנהל (קוראים לזה עורך ראשי)
לקבוע דד ליינים ברורים שאחריהם לא מכניסים כלום (אלא אם כן בא לך, או משתלם לך (-:)

בהצלחה.

וכן, זה המון שעות. כדאי מאוד לעשות כל מה שאפשר בתחילת השבוע, כולל הכתבות והפרסומות משבוע שעבר. כי בסוף השבוע יהיה לחץ אטומי נורא.

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי, בעיתון שנפתח מאוד קשה להיות קשוחים עם הלקוחות וללחוץ אותם להביא בזמן את המודעות, כיוון שהם הלקוחות הראשונים ולא רוצים לאבד אותם.
בדרך כלל (לצערי) רוב המודעות שממלאות את העיתון מגיעות דווקא בסוף, ולפעמים ממש בסוף (ויש עוד לקוחות שרוצים את המודעה להגהה).
אני יודעת שאי אפשר לנהל עיתון לבד, אפילו "רק" 32 עמודים חייבים עוד מזכירה וגרפיקאית לתיגבור בזמני הלחץ.
ואם בכל אופן את לבד את יכולה להשאר ערה גם עד 6:30 בבוקר למחרת.. (מניסיון אישי מר..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nili;476048:
מנסיון אישי, בעיתון שנפתח מאוד קשה להיות קשוחים עם הלקוחות וללחוץ אותם להביא בזמן את המודעות, כיוון שהם הלקוחות הראשונים ולא רוצים לאבד אותם.
בדרך כלל (לצערי) רוב המודעות שממלאות את העיתון מגיעות דווקא בסוף, ולפעמים ממש בסוף (ויש עוד לקוחות שרוצים את המודעה להגהה).
אני יודעת שאי אפשר לנהל עיתון לבד, אפילו "רק" 32 עמודים חייבים עוד מזכירה וגרפיקאית לתיגבור בזמני הלחץ.
ואם בכל אופן את לבד את יכולה להשאר ערה גם עד 6:30 בבוקר למחרת.. (מניסיון אישי מר..)
מנסיוני ג"כ רב החומר מגיע אחרי הדקה ה- 90, יש לקחת זאת בחשבון
וכן אם את עושה חוזה.. שיהיה רשום התחייבות.. שימשיך להעסיך אותך.. שלא יקרה מצב שתבני לו את כל הבסיס ויום אחד ימצא מישהי יותר זולה ויעביר הכל אליה, וד"ל.. רבו מקרים כאלה..

• הוסף לסימניות
את צריכה גם לתכנן את הזמן שלך נכון, לרשום כל הודעה במקום מסודר, אחרת תאבדי את ידייך ורגלייך.
זה פרוייקט, שיהיה ברור. אבל רווחי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechama;476052:
וכן אם את עושה חוזה.. שיהיה רשום התחייבות.. שימשיך להעסיך אותך.. שלא יקרה מצב שתבני לו את כל הבסיס ויום אחד ימצא מישהי יותר זולה ויעביר הכל אליה, וד"ל.. רבו מקרים כאלה..
חוזה לא יעזור כלום
אבל אם היא לוקחת מחיר מלא לגרפיקה ראשונית, מה הבעיה שיעבור? זכותו.

• הוסף לסימניות
שלחתי לך מסר, כי אני נכנסת עכשיו לפרוייקט כמעט זהה.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים בפורום ובאישי,
עזרתם לי מאד בשכלול הנתונים ובכל הנקודות שהזכרתם.
ו... נעמה- בהצלחה ואשמח לשמוע כמה זמן לקח לך העלון הראשון...

• הוסף לסימניות
כשאסיים אותו אגיד לך :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה