הצעת מצלמת אינטרנט ע"י השדכן מר קוגל

• הוסף לסימניות
מה יש לכם לומר (אם יש...) על הממשק הבא?

___

מצלמת אינטרנט 8MP משולבת נורות לד לצילום בתנאי לילה עם מיקרופון מובנה. מצלמת מחשב איכותית משולבת נורות לד ובנויה מחומרים ידידותיים לסביבה,, כעת אפשר לעשות שיחות גם כאשר האור בחדר כבוי.

• מצלמת אינטרנט 8MP משולבת נורות לד לצילום בתנאי לילה עם מיקרופון מובנה
  • כוללת חיישן ברזלוציה של 8 Mega Pixel המאפשרת לצפות בתמונה מהמצלמה על מסך מלא
  • כוללת פוקנציית איזון אוטומטית לצבעים שמבטיחה תמונה אמיתית בצבעים חיים שולטת אוטומטית בבהירות התמונה ובכמות החשיפה לאור
  • בעלת תושבת ואקום הנצמדת לשולחן ומאפשרת יציבות מירבית
  • בעלת 6 נורות LED חזקות המאפשרות צילום גם בחושך מוחלט
  • בנויה לפי התקן הבין לאומי לשמירה על איכות הסביבה
  • מצלמת 30 פריימים לשניה
  • אינה דורשת דרייברים ופשוטה להתקנה במחשב
  • מתאימה לשימוש במערכות הפעלה windows XP / Vista / 7 עם חיבור USB 2.0.

מחיר: 113 ברוטו.

_____

מה שמגרה אותי פה זה ה-8MP, האם זה אומר שהיא אכן איכותית? :confused:
ובכלל, מהן התכונות החשובות ביותר במצלמת אינטרנט? :rolleyes:

אין לכם הרבה זמן למלא תשאלון שלי, כי:
"מועד מתוכנן לסיום המכירה: 17:15 10.03"

לתשובותיכם אודה, כמו שאומרים.
ולו חלקית.
:cool:

• הוסף לסימניות
א. לא כתוב שם חברה או משהו שנוכל לברר עליו.
ב. ה8MP לא יבוא לידי ביטוי בשיחות אינטרנט ,
ג. אני כמעט בטוח שה8 מ"פ הם רק בצילום סטילס ולא בוידאו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;538509:
א. לא כתוב שם חברה או משהו שנוכל לברר עליו.
כתוב:
דגם: wc16k
אחריות: 3 חודשים סינטק

נכתב ע"י chaim1989;538509:
ב. ה8MP לא יבוא לידי ביטוי בשיחות אינטרנט ,
מזתומרת?
אז מהו הגורם לאיכות וידיאו גבוהה? איזה נתון צריך לחפש? :confused:

• הוסף לסימניות
הדגם הזה הוא כמו שיש היום עשרות מוצרים זהים של חברת kennedy וכד' בשוק מוצרי החשמל כך יש בשוק המחשבים והאלקטרוניקה מוצרים שמיוצרים בסין ונמכרים בסיטונאות בדולרים בודדים הם לא איכותיים והנתונים שכתובים עליהם בד"כ לא נכונים.
מה שכתבתי על המ"פ הכוונה היא שאיכות החיישן היא 8 מ"פ רק שבפועל המצלמה לא תוכל להפיק את האיכות הזו, היה לי מצלמה של logitech שמתמשים בה בממשלת ארה"ב בביקורת דרכונים שהחיישן שלה באיכות 8MP אבל מכיוון שזו מצמלת אינטרנט בלי צמצם ומערכת פוקוס אמיתית אז איכות התמונה ממש נמוכה
כפי שתוכל לראות במצלמה הזאת http://www.bestbuy.com/site/Logitec...bcam/8472468.p?id=1185265539488&skuId=8472468 של חברת לוגיטק (חברה שאחראית לפירסומים ונתונים שמופיעים על המוצרים שלה) כתוב שהמצלמה תיקח תמונות סטילס (תמונות רגילות) באיכות של 8 מ"פ אבל צילום וידאו יהיה באיכות של 1.92 מ"פ שזה הרבה למצלמת אינטרנט אבל בכלל לא הרבה ביחס ל8 מ"פ
בקיצור דעתי היא שבתור מצלמת אינטרנט היא אולי יותר טובה מאחרות אבל המשמעות של ה8 מ"פ ממש לא תורגש

מה שכן צריך לחפש זה מצלמה של חברה מוכרת וטובה ואז אתה יודע שמה שכתוב על המצלמה זה מה שיהיה

• הוסף לסימניות
אני מאחורי סורגי נתיב, כך שהלינקים לא עוזרים לי.
אבל תשובתך בהחלט כן. :)

ברעיון כולה חפשתי מצלמת אינטרנט סטנדרטית במחיר טוב.
לא משו פצצתי (אבל גם לא זבלי)
המצלמה הנ"ל לא עומדת בקנה המידה של דרישתי?

• הוסף לסימניות
המצלמה הנ"ל לפי דעתי שווה בדיוק כמו מצלמה שעולה 30-50 שקל בחנות מחשבים מצויה
ואגב בלינקים רואים את אותה מצלמה במחרים של 7-9 דולר כולל משלוח לארץ

• הוסף לסימניות
לא בהחלט לא!
באייבורי יש לך מצלמה של לוגיטק שעולה 99 ש"ח
ומצלמה של חברה בערך כמו אלו ששלחת לי ב39 ש"ח תתקשר אליהם אם אין לך גישה לשם
ואם תרצה אשמח לשלוח לך תתמונות שלהם

• הוסף לסימניות
עזרת לי המווון (למרות שבגללך כעת אינלי מצלמה עוד... :(:eek:)

נעשה עיבוד נתונים ונצא שוב לסקירת השוק. :)

• הוסף לסימניות
ושתדע שאם אין על המצלמה איזה שם ידוע כמו לוגיטק מייקרוסופט סוני או אפילו TEAC או SILVER LINE
כל שם מפוברק שכתבו על המצלמה לא מייקר אותה מהמצלמות הפשוטות ביותר שעוולת 20-50 ש"ח

• הוסף לסימניות
המצלמה הראשונה שקניתי עלתה בסביבות ה-40 ש"ח באייבורי, כולל משלוח חינם בדואר, להגיד לך שהייתי מרוצה? לא היו לי טענות, היא שווה בדיוק כמו שעלתה, ראיתי בצורה סבירה את הפנים שמולי, וכן, היא כללה גם מיקרופון. תעשי תשיקול שלך איך את רוצה לראות.

• הוסף לסימניות
אם זה היה יותר איכותי, היה לוקח כמה שניות לשלוח כל פריים...
אני חיברתי מסרטת פנסוניק איכותית למחשב, כמצלמת אינטרנט (יש כזאת אופציה).
לא היה שום הבדל באיכות ממה שמובנה לי בנייד, הוידאו נדחס על חשבון איכותו למטרה לה צריכים אותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה