הצעת עבודה

• הוסף לסימניות
דרוש צלם (זכר) מדובר בצילום סטודיו של 4 סטנדרים, אין דרישות מיוחדות פשוט כמה תמונות מכמה זוויות לכל סטנדר על רקע לבן, חוץ מסטנדר 1 שהוא לבן בעצמו אז צריך רקע שונה. אין צורך בעריכה גרפית לאחר הצילום, אפשרות להקים את הסטודיו במקום מה שחוסך את ההובלה וכו' (בגבעת שאול).

המחיר הוא 200 ש"ח, אני יודע שזה בדיחה אבל זה התקציב, מתאים לכאלו שרוצים לצבור ניסיון. המעוניין יפנה לפרטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפתלי טל;1252386:
כמה תמונות מכמה זוויות לכל סטנדר על רקע לבן, חוץ מסטנדר 1 שהוא לבן בעצמו אז צריך רקע שונה..

ניתן בהחלט לצלם מוצר לבן על רקע לבן

אפשרות להקים את הסטודיו במקום מה שחוסך את ההובלה וכו' (בגבעת שאול).

מה נראה לך קל יותר, להוביל סטנדר או להוביל סטודיו..?

המחיר הוא 200 ש"ח, אני יודע שזה בדיחה אבל זה התקציב, מתאים לכאלו שרוצים לצבור ניסיון.
לגיטימי, אבל טוב שאתה יודע שהמחיר לא ריאלי, אני מקוה בשבילך ומאחל לך שהמחיר הזה לא יהפוך לדמי לימוד לאחר שתתאכזב מהתוצאות ותזמין בפעם השניה צלם מקצועי במחיר ריאלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1252464:

הוא צריך להוריד את הרקע בפוטושופ, וכשהרקע שחור זה יותר קל.
אגב, ר' נפתלי מה דעתך על מישהו שמחזיק בסטנדר בהתלהבות (עם תנועת האגודל המפורסמת.. או שמחזיק בחוזקה כשהמוח מכווץ) הרקע של בית המדרש מטושטש. והסלוגן 'יש חשק ללמוד'.

• הוסף לסימניות

מי שיודע להוריד בקלות רקע שחור יודע בקלות להוריד רקע לבן
החיוך הראשון של הבוקר:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1252464:

מה נראה לך קל יותר, להוביל סטנדר או להוביל סטודיו..?

לגיטימי, אבל טוב שאתה יודע שהמחיר לא ריאלי, אני מקוה בשבילך ומאחל לך שהמחיר הזה לא יהפוך לדמי לימוד לאחר שתתאכזב מהתוצאות ותזמין בפעם השניה צלם מקצועי במחיר ריאלי.

א. יהיה יותר קל לבודד בפוטושופ ככל שהניגודיות בין האובייקט לרקע יותר גדולה.

ב. יותר קל להוביל סטודיו מאשר 4 סטנדרים- עד כמה שאני יודע אפשר לדחוס סטודיו לתוך רכב רגיל בנגלה אחת, אבל 4 סטנדרים צריך שתי נגלות!

ג. לקחתי בחשבון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;1252470:
אגב, ר' נפתלי מה דעתך על מישהו שמחזיק בסטנדר בהתלהבות (עם תנועת האגודל המפורסמת.. או שמחזיק בחוזקה כשהמוח מכווץ) הרקע של בית המדרש מטושטש. והסלוגן 'יש חשק ללמוד'.

רעיון יפה אבל זה פרוייקט בפני עצמו לצלם את זה וכו'.. ולא בטוח שזה ישב טוב על הבימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפתלי טל;1253470:
יותר קל להוביל סטודיו מאשר 4 סטנדרים- עד כמה שאני יודע אפשר לדחוס סטודיו לתוך רכב רגיל בנגלה אחת, אבל 4 סטנדרים צריך שתי נגלות!

להוביל סטודיו ולפתוח אותו אצלך יגזול הרבה זמן, אני לא חושב שאתה יכול להעמיס גם את זה על התקציב שהגדרת..
גם בתקציב כפול מזה קשה להניח שתמצא.

ואם נתקטנן - אפשר להוביל ברכב רגיל גם 6 סטנדרים ויותר מזה ללא בעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה