אטרקציה הצעת שייט / יוצאים רטובים באמת / נהג יהודי רגוע ומתחשב באמת / מוסיקה מותאמת מגזר / מרינה הרצליה

• הוסף לסימניות
היינו שבוע שעבר כל המשפחה זוג + 8 ילדים בגילאי 1-16 בשייט משפחתי בחוף מרינה הרצליה, ונהנו כל כך, עד שהרגשתי צורך להציע זאת לציבור.
בשונה מהרבה סוגי שייט שעשינו במשך השנים, ולא קבלנו את מה שאמרו לנו, בלשון המעטה, למרות שמות מפוצצים עם ספינות כאילו מיוחדות, כאן מהרגע הראשון, הרגשנו שיש שהו שונה, שירות מעולה, וראיית הלקוח החרדי, אך יותר מכך, זה היה שייט סופר בטירוף, יצאנו רטובים, והרגשנו בשחקים, בין שמים למים, על האוויר עם הרבה נתזי מים לעברינו מבין גלי המים המתנפצים על הספינה, ובנוסף נהג יהודי אדיב, עם מוסיקה חרדית מותאמת קלאסית, שווה להגיע מרחוק.
בלי מילים מפוצצות, או ספינות בכאלו, המציעים מגע עם המים, אותם עשינו בעבר, ויצאנו בלא כלום, כאן נרטבנו כולנו באמת, וכשרצינו להירגע, הנהג היה קשוב לאורך כל הדרך, כולל את המוסיקה המותאמת למגזר בכיף.
מי אמר שצריך נהג ערבי שיקח אותנו בני ערובה אל המים??? או כאלו שעושים כסף על גבינו בשקר???
אני לא מרוויח כלום, אך אני מאמין שמי שנותן שירות באמת, רק הוא זה שראוי לקבל את הלקוחות שלנו.

שייט פנטזי - 050-9180000

• הוסף לסימניות
כמה עולה?

• הוסף לסימניות
אני שילמתי על שייט משפחתי 10 נפשות בדגש על כך שלא יהיו עוד אנשים אחרים ב600 ש"ח כדי שיהיה לי פרטיות וגיבוש בין בני המשפחה, אבל יש להם כל מיני, אפשר לדבר אתם ישירות.

• הוסף לסימניות
היינו שבוע שעבר כל המשפחה זוג + 8 ילדים בגילאי 1-16 בשייט משפחתי בחוף מרינה הרצליה, ונהנו כל כך, עד שהרגשתי צורך להציע זאת לציבור.
בשונה מהרבה סוגי שייט שעשינו במשך השנים, ולא קבלנו את מה שאמרו לנו, בלשון המעטה, למרות שמות מפוצצים עם ספינות כאילו מיוחדות, כאן מהרגע הראשון, הרגשנו שיש שהו שונה, שירות מעולה, וראיית הלקוח החרדי, אך יותר מכך, זה היה שייט סופר בטירוף, יצאנו רטובים, והרגשנו בשחקים, בין שמים למים, על האוויר עם הרבה נתזי מים לעברינו מבין גלי המים המתנפצים על הספינה, ובנוסף נהג יהודי אדיב, עם מוסיקה חרדית מותאמת קלאסית, שווה להגיע מרחוק.
בלי מילים מפוצצות, או ספינות בכאלו, המציעים מגע עם המים, אותם עשינו בעבר, ויצאנו בלא כלום, כאן נרטבנו כולנו באמת, וכשרצינו להירגע, הנהג היה קשוב לאורך כל הדרך, כולל את המוסיקה המותאמת למגזר בכיף.
מי אמר שצריך נהג ערבי שיקח אותנו בני ערובה אל המים??? או כאלו שעושים כסף על גבינו בשקר???
אני לא מרוויח כלום, אך אני מאמין שמי שנותן שירות באמת, רק הוא זה שראוי לקבל את הלקוחות שלנו.

שייט פנטזי - 050-9180000
צריך לקבוע איתו?
אין מענה בטלפון
לאיפה בדיוק צריך להגיע?
תודה

• הוסף לסימניות
הצלחתם להשיג אותו?
יש לכם מספר נייד עדכני?

• הוסף לסימניות
אנחנו לא קבענו מראש
הגענו למקום - מרינה הרצליה - ושם מצאנו את הדוכן שלהם, המתנו אולי חצי שעה ונהנו משיט מוצלח במיוחד

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול
האם מישהו יודע לגבי שייט במלכת עכו או ב קו שייט חיפה עכו השבועות האלו האיך זה מבחינת דתית
כלומר פריצות? אוירה? וכו'
אשמח מאוד בבקשה לקבל עדכון או ידע מנסיון
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות

שייט פנטזי - 050-9180000
ידוע לך אם שומר שבת?

• הוסף לסימניות
יש למישהו המלצות לפארקים באזור?
אפולוניה עתיקות בצוק מדהים על הים אפשר ללכת גם ליד אותו צוק בלי עתיקות ובחינם אפשר קצת להצפין לנחל אלכסנדר(הצבים) או לנחל חדרה(כמו הרידינג רק בלי אנשים) ויש פארק רעננה לדעתי גם בהרצליה יש משהו דומה תבדקו גוגל

• הוסף לסימניות
אנחנו גם היינו בשייט המומלץ פה בהרצליה, הגענו ברבע ל11 והיינו ממש ראשונים, לא חיכינו בכלל. הם פותחים כעיקרון ב11.
הילדים נהנו עד הגג, אישית קיבלתי בחילה בחמש דקות האחרונות, המהירות והסיבובים מטורפים, ונרטבים ממש.
היו משפחות שהוציאו שייט רגוע יותר באותה סירה, כך שגם זו אופציה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
האם יש פריצות שמה באיזור של השייט במרינה בהרצליה?

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו בעכו והיה טורנדו מושלם ברבע מחיר 25 שח לטורנגו ו15 שח לשייט רגיל ואפשר להוריד אותם במחיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה