כללי הצצה לקורל דרו X5

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 07-12-2009 21-47-45.jpg
    KB 128 · צפיות: 10
  • 07-12-2009 21-56-06.jpg
    KB 163.9 · צפיות: 6
  • 07-12-2009 21-56-47.jpg
    KB 187 · צפיות: 10
  • 07-12-2009 22-00-50.jpg
    KB 180.4 · צפיות: 12
  • 07-12-2009 22-01-30.jpg
    KB 153.3 · צפיות: 11
  • 07-12-2009 22-04-12.jpg
    KB 316.4 · צפיות: 14
  • 07-12-2009 22-05-27.jpg
    KB 204 · צפיות: 13
  • 07-12-2009 22-10-17.jpg
    KB 191.8 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
עמיר תודה.
קצת ביישת אותנו עם ה: מקבץ כל החומרים לתקייה אחת, שזה משהו שכבר קיים מזמן.
ואני לא בטוח אם הם למדו מאינדיזיין או אינדיזיין לקחו מהם.
וגם פלטת צבעי המסמך זה משהו שלא היה במתכונת הנוכחית אבל היה אפשרות לעשות פלטת צבעים מהצבעים הקיימים במסמך. (הוא לא היה מוסיף אוטומית כמו שהוא עושה עכשיו)

מה שמעצבן אותי, זה כלי הדגימה שהשתנה, וקשה לי מאוד להתרגל אליו.

• הוסף לסימניות
ונתנו, על איזה קורל אתה מדבר????

• הוסף לסימניות
נתן, אני סימנתי שיראה לי את כל מה שחדש בקורל דרו X5 למשתמש שעובד עם X4, וזה האיר לי בכתום את ה"איסוף חומרים", לכן שמתי לב לזה.

לגבי הפלטת צבעים, ההבדל הגדול זה שהיא נעשית אוטומטית ולא צריכים לייצר אותה.

• הוסף לסימניות
פונטייפ, בדקתי שוב בשבילך ואכן, בקורל 9 כבר היה את המושג:
FILE/COLLECT FOR SERVICE BUREAU

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה