"הצריף הבודד"

• הוסף לסימניות
מדהים! המציאות עולה על כל דמיון...

• הוסף לסימניות
תמונה נהדרת, צבעים מדהימים!

אולי טיפונת להפחית רוויה.

המריחה במים מעניינת, גם אני הייתי מהמר כמו שרול על חשיפה ארוכה עם פילטר, אבל כנראה שהמציאות מעט שונה.

מקווה שנהנת, מחכה לעוד תמונות מנורווגיה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;607453:
תמונה נהדרת, צבעים מדהימים!

אולי טיפונת להפחית רוויה.

המריחה במים מעניינת, גם אני הייתי מהמר כמו שרול על חשיפה ארוכה עם פילטר, אבל כנראה שהמציאות מעט שונה.

מקווה שנהנת, מחכה לעוד תמונות מנורווגיה :)

תודה ! :)
נהננו מאוד מאוד
יש שעות שהמים נראים כמו מראה ויש שעות שיש קצת תזוזה, תלוי ברוח
:)

• הוסף לסימניות
מעלף!!
אהבתי מאד!
הייתי מאמינה אם היית אומר שזה ציור :)

תמשיך להנות מהחיים הטובים :) :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chayasl;607622:
מעלף!!
אהבתי מאד!
הייתי מאמינה אם היית אומר שזה ציור :)

תמשיך להנות מהחיים הטובים :) :)

תודה :)
אני משתדל
:)

• הוסף לסימניות
לכל המפקפקים לגבי הצבעים בתמונה: יש לי עדות מאמי שתחי' שהייתה באיסלנד (אותם קווי רוחב) שהצבעים שם נראים כך.
נחמד לראות משהו יפה ושונה, אבל אין כמו ארץ ישראל שלנו. ("ארור כנען"...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;607719:
לכל המפקפקים לגבי הצבעים בתמונה: יש לי עדות מאמי שתחי' שהייתה באיסלנד (אותם קווי רוחב) שהצבעים שם נראים כך.
נחמד לראות משהו יפה ושונה, אבל אין כמו ארץ ישראל שלנו. ("ארור כנען"...)

אני מתפלא דווקא על הבני ברקים
אצלם הצבעים בול כמו בתמונה :):p

ומסרי את תודתי לאמא שלך , בלעדי עדותה הייתי נחשב לשקרן בעיני כמה מבאי
הפורום :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;607453:

ההשתקפות של העננים והשמים במים וערבוב הצבעים של שניהם היא שגורמת למחשבה הזאת.

גלויה מדהימה!

• הוסף לסימניות
מה שגורם למחשבה הזו היא רוח קלה המרעידה את המים וגורמת להם לרעוד ולא להיות שקטים וחלקים כמו מראה.

רוחי חזקה יותר תיצור גלים וללא רוח זה יהיה חלק לחלוטין, המריחה היא בעצם בגלל תזוזה נון-סטפ של המים.

כך למיטב הבנתי.

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי את הקומפוזיציה וכמובן המקום המהם והכי מגניב זה שצד אחד של ההר שלג והשני שמש.... תענוג לעניים!

• הוסף לסימניות
התמונה לא עברה חידוד/רוייה/קונטרסט ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה