אם הבנים שמחה!
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
ביופסיה של מה? הוושט?כרגעמחכים לתשובות של ביופסיה
ביופסיה של מה? הוושט?כרגעמחכים לתשובות של ביופסיה
עשו אנדרוסקופיה ולקחו ביופסיות מהוושת ושאר מערכת העיכולביופסיה של מה? הוושט?
תגובה לשאלה הראשונה.עשו אנדרוסקופיה ולקחו ביופסיות מהוושת ושאר מערכת העיכול
כשהוא נולד שאבו לו מי שפיר?עשו אנדרוסקופיה ולקחו ביופסיות מהוושת ושאר מערכת העיכול
לא אמרו לי על שאיבה . כן בלע מקוניום ונזקק לתמיכה נשימתיתכשהוא נולד שאבו לו מי שפיר?
תודה אבל עברנו כמעט על כל הרשימה שכתבתתגובה לשאלה הראשונה.
אם הוא אוכל חלב שאוב אפשר לנסות להשביח אותו- לאכול שקדיה וחילבה, לשתות הרבה.
על תוספות לבקבוק- המרפאת אכילה אמורה להמליץ מה כדאי בגיל הזה (לנאוקייט אפשר להוסיף. לחלב אם לא. אבל מה מתאים בגיל הזה רק הם יגידו.)
מה עוד יכול לגרום לו לא לעלות?
אולי מאמץ באכילה? ניסיתם להחליף פטמות?
אולי החלב לא מספיק לו והוא לא אוהב/ רגיש לנאוקיטט? ניסיתם פורמולות אחרות?
מכירה תינוק כזה מקרוב. הוא לא בכה לא רצה לאכול וכמעט לא פתח את הפה.בעצם ראיתיבחדר לידה שעשו לו סקשנים
מתי עשיתם? בדקתם אם הגיעה תשובה?עשו אנדרוסקופיה ולקחו ביופסיות מהוושת ושאר מערכת העיכול
אין תשובה עדייןמתי עשיתם? בדקתם אם הגיעה תשובה?
כרגע מחכה לתשובה מהבדיקות אח"כ לפי התוצאות נשקול טיפול אלטרנטיבימכירה תינוק כזה מקרוב. הוא לא בכה לא רצה לאכול וכמעט לא פתח את הפה.
יש לי מידע בשבילך אם אתה בקטע של טיפול אלטרנטיבי אין לי רווחים או משהו כזה
רק אחיין שעבר אותו דבר ובטיפול אחד נהיה תינוק חדש
אם תרצה ליצור קשר תכתוב לי את המייל
הם אמרו לכם מה הם ראו בעין?אין תשובה עדיין
תודה על ההתענינות
היה לאישה היפראמזיס בהריון?כרגע מחכה לתשובה מהבדיקות אח"כ לפי התוצאות נשקול טיפול אלטרנטיבי
תודה רבה רבה
ממש לא , הריון תקין לחלוטיןהיה לאישה היפראמזיס בהריון?
בעין אמרו שהכל נראה בסדרהם אמרו לכם מה הם ראו בעין?
הרבה פעמים אפשר לראות נזק גם בלי הביופסיות
שאלתי מתי עשיתם כי בד"כ הם אומרים ליצור קשר בעוד חודש בשביל לקבל תשובה כשבפועל יש תשובה תוך שבוע-שבועיים
אני למדתי להתקשר אליהם אחרי שבועיים ולא לחכות שהם יצרו איתי קשר
איפה עשיתם את זה?בעין אמרו שהכל נראה בסדר
אני ינסה להשיג אותם עוד שבוע בערך. הם לא מתקשרים? למי אני צריכה להתקשר?
בהדסה הר הצופיםאיפה עשיתם את זה?
הם בד"כ לא מתקשרים
הם אומרים לקבוע תור לרופא המטפל ושם לקבל את התשובה
באנדוסקופיה הראשונה של הבן שלי גם אמרו שהכל נראה בסדר
בביופסיות ראו שהכל ממש לא בסדר
(בהמשך גם בעין ראו הרבה נזק)
EOEבהדסה הר הצופים
קבענו כבר תור
מה היה לבן שלך ואיך טיפלתם?
ראשית רפואה שלמהEOE
זה מחלה כרונית
דלקת אלרגית של הוושט
היום הוא מטופל עם סטרואידים וPPI
אמן, תודה רבהראשית רפואה שלמה
ותודה על ההתענינות
שנית איך גילתם בסוף
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים