• הוסף לסימניות
:D

מבט על

קבצים מצורפים

• Kardo360.jpg
    1.1 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אהבתי,
מכיר את הסגנון, מיוחד מאוד.

• הוסף לסימניות
מאיפה זה צולם? מגג של בנין סמוך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;483173:

:)

מגובה החצובה......
קח שניה ותבין לבד.....

• הוסף לסימניות
יפה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;483173:

חחח. :D
אתה באמת חושב שמגג של בניין הדבר הזה היה מתקבל?

תמיר, תוצאה מרשימה. רעיון יפה ללוקיישן לפנורמה מהסוג הזה.
את השיטה הזו ראיתי לראשונה אצל קובי הראתי בפנורמת 360 מעלות של צומת האיקס (לשעבר) במרכז ירושלים. [להנאת שאר חברי הפורום]
הוא הראה איך הרכיב את התמונה מכמאה תמונות שחוברו לפנורמה.
אתה הסברת בזמנו שאת הסיורים הוירטואלים אתה עושה מצילומים בודדים שצולמו במיוחד בזוויות הנכונות ושולבו באמצעות תוכנה כדי לדמות חלל שלם. השאלה שלי היא האם הפנורמה הזו של הקרדו שולבה בשיטה של קובי באמצעות עשרות צילומים, או בשיטה שמשמשת אותך בסיורים הוירטואלים, באמצעות צילומים בודדים בלבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בעל מנגן;483229:
מישהו יכול להסביר מה הולך שם?? :confused:
אם תיכנס ללינקים שצירפתי בהודעה הקודמת שלי תקבל מושג די ברור של מה שהולך בתמונה של תמיר. (אם כי אני עדיין לא יודעת אם הוא השתמש בשיטה שמפורטת בלינק ששמתי, או בשיטה פשוטה ומתוחכמת יותר.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה אריאל;483238:
אם תיכנס ללינקים שצירפתי בהודעה הקודמת שלי תקבל מושג די ברור של מה שהולך בתמונה של תמיר. (אם כי אני עדיין לא יודעת אם הוא השתמש בשיטה שמפורטת בלינק ששמתי, או בשיטה פשוטה ומתוחכמת יותר.)

מנותב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בעל מנגן;483243:

באסה לך. :p
בכל מקרה בלינק קובי הראתי הסביר איך עמד במרכז צומת האיקס בירושלים (סבארו לשעבר) בכל פעם שהיה שם רמזור ירוק להולכי הרגל, וצילם מסביב במעגל (כלומר ב-360 מעלות) לפי סדר. הוא צילם בקומות (כלומר גובה הרצפה, אח"כ קומה מעל וכו'), ככל הזכור לי, ולבסוף צילם גם את הקרקע בעזרת הרמת המצלמה כלפי מעלה וצילום כמה תמונות של הבסיס עליו הוא עמד.
אח"כ הוא חיבר את כל התמונות בעזרת פוטושופ או משהו כזה.
בפועל יש תוכנות אוטומטיות שעושות את זה בצורה פשוטה יותר, אבל הפנורמה של קובי נוצרה לפני כמה שנים ואולי לא היו תוכנות טובות לזה אז, או שהוא לא הכיר אותן. (או שהוא רצה לעשות את זה לבד...)

בכל מקרה, נחכה להסבר של תמיר על הטכניקה ששימשה אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה אריאל;483236:
חחח. :D
אתה באמת חושב שמגג של בניין הדבר הזה היה מתקבל?

תמיר, תוצאה מרשימה. רעיון יפה ללוקיישן לפנורמה מהסוג הזה.
את השיטה הזו ראיתי לראשונה אצל קובי הראתי בפנורמת 360 מעלות של צומת האיקס (לשעבר) במרכז ירושלים. [להנאת שאר חברי הפורום]
הוא הראה איך הרכיב את התמונה מכמאה תמונות שחוברו לפנורמה.
אתה הסברת בזמנו שאת הסיורים הוירטואלים אתה עושה מצילומים בודדים שצולמו במיוחד בזוויות הנכונות ושולבו באמצעות תוכנה כדי לדמות חלל שלם. השאלה שלי היא האם הפנורמה הזו של הקרדו שולבה בשיטה של קובי באמצעות עשרות צילומים, או בשיטה שמשמשת אותך בסיורים הוירטואלים, באמצעות צילומים בודדים בלבד.

בדרך שאני מצלם (עדשה + ציוד)
אין צורך להשתמש בכ"כ הרבה צילומים כמו אצל קובי
גם הזמן שנדרש בכדי להכין דבר כזה הוא הרבה פחות ממה שלקח לו.

השיטה היא אותה שיטה ואלו אותן תמונות כמו בסיור הוירטואלי
הפלט שונה.. זה הכל

• הוסף לסימניות
ממש מקסים!
אני נהנה כ"כ מהתמונה!

• הוסף לסימניות
בתור מי שמכירה את המקום היטב, ולא צלמת: זה נראה כאילו עמדת ברחבה למטה וצילמת תוך סיבוב מלא סביב עצמך ולתוספת גם את הרצפה.
תוצאה מקסימה! (נראה לי שאם לא הייתי מכירה את המקום, לא הייתי מבינה מה קורה שם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;483414:
בתור מי שמכירה את המקום היטב, ולא צלמת: זה נראה כאילו עמדת ברחבה למטה וצילמת תוך סיבוב מלא סביב עצמך ולתוספת גם את הרצפה.
תוצאה מקסימה! (נראה לי שאם לא הייתי מכירה את המקום, לא הייתי מבינה מה קורה שם)

אבל זה מה שעשיתי :rolleyes:

תסתכלי כאן

• הוסף לסימניות
תמיר,

מיוחד כרגיל!

חבל שרואים את זה רק בקטן, זה צריך להיות מוגדל לענק!

התמונה שלינקקת בהודעה מעלי מאתרך זו אותה תמונה? (את זו שבאתר כבר הבאת לפורום לפני כמה חודשים)

• הוסף לסימניות
תמיר,

מיוחד כרגיל!

התמונה שלינקקת בהודעה מעלי מאתרך זו אותה תמונה? (את זו שבאתר כבר הבאת לפורום לפני כמה חודשים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;483430:
תמיר,

מיוחד כרגיל!

זה בדיוק אותו הדבר
היום החלטתי לייצא את זה בפורמט קצת שונה

• הוסף לסימניות
הייתי שמח לראות את הפנורמה ממגדל צדק בפורמט הזה.

במחשבה, האם לא כדאי לקרופ חלק ניכר מהשמים? ברגע שזה מולבש על 360 מעלות זה נהדר, אבל מה שקורה בפורמט הזה דווקא החלק המעניין ביותר נראה כמו צילום מינימלסטי על רקע השמים...

• הוסף לסימניות

במחשבה, האם לא כדאי לקרופ חלק ניכר מהשמים? ברגע שזה מולבש על 360 מעלות זה נהדר, אבל מה שקורה בפורמט הזה דווקא החלק המעניין ביותר נראה כמו צילום מינימלסטי על רקע השמים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;483445:

"הפנורמה ממגדל צדק" יש שם 14 נקודות (ועוד יתווספו בקרוב).. לאיזה מהן אתה מתכוון

אפשרי לקרופ (לייצא במקרה הזה...) את השמיים או כל דבר אחר
לא השקעתי יותר מדי מחשבה בזה.:cool:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה