כללי הקבוצה נסגרה!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שבלונה;1105077:
שח"ו לא יובן שאני מנסה להוריד את הציבור מעץ הקניה,
או להפך - להשתמש בפסיכולוגיה הפוכה :D

השאלות היו באמת מתוך סקרנות ורצון ללמוד באמת מן המקצוענים שבחבורה :)
חס וחלילה, דווקא השאלות הם לעניין ונכונות, ושמחתי מאוד לענות. (יצא גם חרוזים...)

• הוסף לסימניות
כל מי שחושב על הצטרפות לקבוצה כדאי מאוד שיזדרז, משום שהקבוצה נסגרת....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1105581:
ומנסיון שלי, כולם מתקינים ומוסיפים עוד תוכנות ועוד דברים, והמחשב רק נהיה כבד ובעל דרישות, אשר גדלות מיום ליום.

???

שמעתי ממקור מוסמך, שהרב פופקו לא מרשה להתקין שום דבר לבד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;1107539:
???

שמעתי ממקור מוסמך, שהרב פופקו לא מרשה להתקין שום דבר לבד...

אני???
זה אינו נכון בעליל!
:)
ואפרט: כשמישהיא צריכה פלאגין או תוכנה שחשובה לה לעבודה, אין שום בעיה שתתקין בדיוק את מה שהיא צריכה, ולבד.
מה שכן אני מבקש מאוד כשאני מביא את האוצר הזה ללקוח/ה, שלא יתקינו במחשב תוכנות סתם, כלומר, בא לך להתחיל לבדוק כל מיני תוכנות על המחשב, אז את מורידה ובודקת,3 סוגים של "הפוך על הפוך" 5 תוכנות שכאילו ימהירו את המחשב, עוד כמה תוכנות תרגום למינהם, תוספות מבטיחות, שחברה אמרה שיועילו לתוכנה, ובעצם את לא עושה איתן כלום, אז, אם זה 5 פעמים בשנה, למחשב לא יקרה כלום, אבל כשעושים זאת פעם בשבוע, גם אם מסירים את התוכנה 5 דקות אח"כ, זה הורס את המחשב, פשוטו כמשמעו!

וקרה לי שאחת הלקוחות זיהיתי אותה כטכנאית מתחילה, והזהרתי אותה חזור והזהר (בשבילה בלבד, אני לא אפסיד מזה), את הנסיונות שלך, תעשי על מחשב פשוט, אחרת זה יהרוס לך את המחשב, אבל כנראה שהיא העדיפה לבדוק אם אני צודק, והמחשב שלה תקוע ומסובך, ועכשיו אני צריך ללכת אליה -וכמובן שבתשלום, ולסדר לה את הכל מחדש.

אז בפעם הבאה -ואני אשמח אם זה יופץ באמת, על מערכת כזו, שהושקע בה המון מאמץ וידע, בשביל להגדיר את התוכנות בדיוק כמו שהן צריכות להיות, ולסדר את מערכת הווינדוס שתהיה קלה ככל האפשר, וע"י כך ביצועי המחשב ינותבו רק לתוכנות, וכל זה בשביל מי?
בשביל הלקוח -אני רק ירוויח מלבוא אליו הביתה לתקן, אז בפעם הבאה, אשמח אם יצוטטו אותי נכון...

נ.ב. אני לא "רב", בקושי -פופקו, אבל את העבודה שלי אני יודע :)

• הוסף לסימניות
אני רואה שהאשכול נהפך לדיון טכני ולא בשביל זה האשכול נפתח, אנא, כל מי שרוצה לשאול שאלות שאינם קשורות להזמנה עצמה באופן ישיר, שיפנה בפרטי או שיפתח אשכול בעצמו, או שיגיב כאן, האשכול הזה נפתח על ידי, אך ורק בשביל רישום הקבוצה, והוא מיועד להזמנת המערכות, ולא על דיונים על סוגי חומרות, ורמת רינדור, וכדו',
נ.ב. כל ההודעות/הערות/תגובות הועברו אל האשכול הקודם.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
הקבוצה נסגרת ב"ה, - אנא הזדרזו!
וכן עלה בידי לשדרג את המערכות להארדיסק של 2 TB במקום 1 TB באותו המחיר.

• הוסף לסימניות
ניתן עדיין לרכוש, או שאחרתי את הרכבת?!:confused:

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל הלקוחות החדשים שהצטרפו אל ההצלחה!

שיהיה המשך שבוע נפלא לכולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה