הקדמת כניסת שבת לרפואה שלימה

• הוסף לסימניות
בשבת הקרובה אני רוצה לארגן לפחות 40 נשים שתקבלנה שבת 10 דקות לפני זמן הדלקת נרות לרפואת דינה בת נילי אמא צעירה ל2 ילדים החולה במחלה הנוראית וזקוקה לרחמי שמיים!
בבקשה תתנו 10 דק מזמנכם היקר ויהיו בשורות טובות מהרה!אמן! תזכו למצוות!!

(מי שמוכנה- שתכתוב כאן כדי להקפיץ את האשכול)

• הוסף לסימניות
אשתדל מאד בל"ע בעז"ה
רפו"ש

• הוסף לסימניות
לוקחת על עצמי בע"ה בלי נדר. רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
גם אני ,בלי נדר אשתדל מאד

• הוסף לסימניות
אשתדל בל"נ.
שיהיו בשורות טובות.

• הוסף לסימניות
בלי נדר, לוקחת על עצמי. רפואה שלמה בתוך כל שאר חולי עמו ישראל.

• הוסף לסימניות
בס"ד, שנשמע בשורות טובות!!

• הוסף לסימניות
מצטרפת, בעז"ה

רפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
גם אני בע"ה . רפואה שלימה ובשורות טובות.

• הוסף לסימניות
ג"א בלי נדר.
אשתדל מאד
רפואה שלמה ובשורות טובות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקבלת ע"ע בל"נ, רבע שעה לפני הדה"נ.

רפואה שלימה, והמון שמחה.

• הוסף לסימניות
אשתדל בעז"ה

• הוסף לסימניות
אשתדל גם אני
ושתבשרי אותנו בשורות טובות
ורפואה שלמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה