אני איתך.....תמיד יפה לכתוב 'שיהיה בקרוב אצלך'
אבל ה'בלי ספקות ובקלות' לא נראה לי מתאים.
מצד שני, להתעלם מהמצב (ועוד בהקשר הכמעט מחייב הנ"ל) זה כזה: הבנתי שנמאס לך לשמוע את האיחול הקבוע, אז אני מאד נחמדה ורק מאחלת לך אושר וטוב ושיתגשמו מהר כל משאלות ליבך וכל איחול אחר מסביב, העיקר לא להיות מעצבנת כמו כולם.דעתי כבחורה רווקה
הא שגם לבחורות רווקת לא חייב לחפור כל פעם עם המשפט המעצבן הזה
את לא מבינה כמה שזה מעצבן
לשמוע אותו כל פעם מחדש ובניסוח שמנסה להתעלות על עצמו מהניסוח הקלאסי..![]()
דווקא לא חושבת. שנאתי את המשפט הזה מאז ומתמיד.תמיד יפה לכתוב 'שיהיה בקרוב אצלך'
חח בדיוק ככהמצד שני, להתעלם מהמצב (ועוד בהקשר הכמעט מחייב הנ"ל) זה כזה: הבנתי שנמאס לך לשמוע את האיחול הקבוע, אז אני מאד נחמדה ורק מאחלת לך אושר וטוב ושיתגשמו מהר כל משאלות ליבך וכל איחול אחר מסביב, העיקר לא להיות מעצבנת כמו כולם.
אם את מסופקת, זה אומר שאת לא הכי זורמת.רציתי להתייעץ עם המומחים פה
בקשר להקדשה בהזמנה לחתונה
אם זה לעניין לכתוב לבחורה שעזבה שידוך שיהיה בקרוב אצלך בלי ספקות בקלות וכו'
או שזה סתם יעצבן אותה
את לא חושבת שלא להתייחס בכלל זה גרוע יותר?חח בדיוק ככה
ומה רע בזה?
אני ממש אסירת תודה לכל מי שרושם לי ברכה שאין בסוף את האיחול "החביב עלי"
למה להתייחס למצב ככה? תברכו אותה שיהיה לה חיים יפים ומאושרים. המשפט הספציפי הזה, נוראי. מזכיר את כל הדודות הזקנות שבאות לחתונה בשביל לרחם על הרווקות.את לא חושבת שלא להתייחס בכלל למצב הזה זה גרוע יותר?
לא ממש לא! אני לא חייה את הרווקת שלי 24/7את לא חושבת שלא להתייחס בכלל זה גרוע יותר?
בדיוק ככה!למה להתייחס למצב ככה? תברכו אותה שיהיה לה חיים יפים ומאושרים. המשפט הספציפי הזה, נוראי. מזכיר את כל הדודות הזקנות שבאות לחתונה בשביל לרחם על הרווקות.
כמו בכל המתנה בחיים (מניסיון!!) האופי קובע כאן.בדיוק ככה!
אני לא חולה מסוכנת
והאיחול הזה ספצפי
ממש לא מועדד ולא משמח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים