- הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1927147:
עם כל הכבוד. זה לא דומה....
אני מבינה את ההיא. וזה בדיוק הגורם לחוסר התגובות המיקצועיות בפורום.
נכתב ע"י צילומית;1927147:
נכתב ע"י אפרת 10;1926898:אבל מה שגורם העיקר לאוירת ה"שכונה" זה החוסר תגובות של המקצוענים.
אם כל מקצוען היה תופס את עצמו בידיים ומתחיל לענות לעניין - הכל היה נראה אחרת.
נכתב ע"י C H A N Y;1927102:ובאופן שהפורום הזה מתנהל היום ,
את לא יכולה אולי באיזהשהוא מקום להבין אותה!?
נכתב ע"י במבה נוגט;1927236:אני לא.
אני בתור לקוחה אעדיף צלמת שמקבלת ביקורת ברוח טובה, לומדת ומשתפרת (ויש מלא דוגמאות מהפורום לצלמות כאלו שהתקדמו בענק) ולא צלמת שמה שהיא מעלה זה הכי יפה ואוי ואבוי אם יגידו לה משהו (גם לזה יש לא מעט דוגמאות).
נכתב ע"י יונה יונה;1927239:ממש...
אם יגידו לצלמת שהתאורה והחדות והקומפוזציה לא טובים את פשוט תרוצי אליה.....
נכתב ע"י shosh22;1927213:דווקא אני נתקלתי באתרים מקצועיים מאוד, אלו אתרים שכיף להיות בהם, כיף לצפות וכיף להחכים.
כאן זה באמת קהילה שיתופית, כדי למנוע את זה צריך לחלק את הפורום ל-2.
פורום צילום מקצועי לצלמים מקצועיים שרוצים ללמוד ולהחכים עוד בנושא. ופורום- קהילה לשיתוף תמונות ולצלמים שבדרך.
נכתב ע"י יונה יונה;1927239:ממש...
אם יגידו לצלמת שהתאורה והחדות והקומפוזציה לא טובים את פשוט תרוצי אליה.....
נכתב ע"י אקורד;1927247:אולי לא מיד,
נכתב ע"י במבה נוגט;1927254:מה שכן תלוי בכם זה לייסד מן חוקים שכולם או הרוב מסכימים עליהם וברגע שכל הצלמים יצייתו להם זה יהיה מוזר להפר אותם, וגם המצטרפים החדשים ינהגו לפיהם.
נכתב ע"י יונה יונה;1927266:ומי בדיוק יאכוף אותם אם אין מנהל?
נכתב ע"י במבה נוגט;1927271:אתם לא בני 3. עם רצון טוב מצד כולם לשפר את הפורום, הצלמים הוותיקים ינהגו לפי הכללים והחדשים ילמדו מהר מאוד לאן נושבת הרוח.
נכתב ע"י אקורד;1927277:לא בטוח,
כי לרוב הצלמות הבמה הפרסומית הזו חשובה,
וחוסכת אלפי שקלים,
כך שכולם או רובם יסכימו =זה לא יהיה,
כי רק הצלמים שאינם קשורים לפרסומת כאן,
שלא זאת הבמה הפרסומית שלהם,
ועוד כמה צלמות שהשוק שלהן חזק ומגובש,
יסיכמו לציית לחוקים,
נכתב ע"י במבה נוגט;1927271:אתם לא בני 3. עם רצון טוב מצד כולם לשפר את הפורום, הצלמים הוותיקים ינהגו לפי הכללים והחדשים ילמדו מהר מאוד לאן נושבת הרוח.
בואו לא נסחף,נכתב ע"י RMO;1927107:מבינה את כל אלה שפוחדים שהביקורת תבריח להם לקוחות,
ובעיני זו בעיה שהפורום פתוח חופשי.
הקף הפרסום של הפורום הוא פשוט אדיר. והלקוחות מסתובבים כאן בדיוק כדי למצוא את הצלמ/ת הנבחר/ת.
נכתב ע"י במבה נוגט;1927264:בדיוק, אולי לא מיד. אבל אחרי שהיא תשתפר קצת, אני אדע שהצלמת הזאת לא חושבת שכל תמונה של הילדים שלי שהיא צילמה היא המושלמת והמיוחדת ואין שום תיקונים לערוך עליה, והיא יכולה להתייעץ עם אנשים שמבינים.
(עכשיו עומדת לי בראש לפחות 2 דוגמאות של צלמות שבתחילת דרכן אפילו אני הבורה הייתי מזדעזעת מהתמונות שלהן, והיום אחרי שהן בקשו והתחננו שיעירו להן על התמונות, והשתפרו בענק, הייתי הולכת אליהן בכיף!)
לא מזמן היה בפורום ציור משהו דומה - ציירת שהעלתה משהו שכל מי שהעיר לה על התמונה זכה להערות נוסח "אני למדתי מספיק שנים בשביל לדעת מה הכי נכון". אם היה משהו שהבריח ממנה לקוחות אלו התגובות שלה, לא הביקורת על הציור.
נכתב ע"י יונה יונה;1927288:אין כזה דבר....
כל פורום טוב מורכב ממשתתפים מיקצועיים ומפיקוח טוב.
נכתב ע"י C H A N Y;1927294:זה מאוד נחמד מצידך שתבחרי צלמת בבוא היום
עפ''י הדרך הארוכה שהיא עשתה והאופן בו היא קיבלה ביקורת
אבל להרבה צלמות לא מתאים שלקוחות פוטנציאלים יהיו שותפים לדרך הזו
וזה לגיטימי בעיני מאוד.
[יש הרבה מה לכתוב על הנושא אבל נכנסה לקוחה ..]
נכתב ע"י חיים דיקמן;1927331:יאללה>>>>>>
מי מגיש את מועמדותו לניהול הפורום!
אפשר גם להגיש הצעות למועמדים אחרים.
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים