טאטע זיסער!!!
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יש חדש בנושא?אני פניתי אליהם לפני תקופה,
ונעניתי שאפשר בשמחה להצטרף (לא שייכת לקהילה).
הם כרגע מכינים לינק מסודר להצטרפות ויעדכנו כשיהיה מוכן.
יש חדש בנושא?אני פניתי אליהם לפני תקופה,
ונעניתי שאפשר בשמחה להצטרף (לא שייכת לקהילה).
הם כרגע מכינים לינק מסודר להצטרפות ויעדכנו כשיהיה מוכן.
למי פונים, עם מי מדברים?לא קיבלתי מהם שום עדכון בינתיים,
אולי באמת אפנה שוב.
יש לך מושג כמה דמי הניהול?מעדכנת שהגיבו לי ושלחו לינק להרשמה.
ההתחברות כרוכה בתשלום חד"פ של 200 ש"ח דמי תפעול.
מה ז"א דמי תפעול?מעדכנת שהגיבו לי ושלחו לינק להרשמה.
ומה יקרה כשתראי הפסדים?אני קוראת כאן על השקעות ולא ממש מבינה אני רוצה לנסות השקעה של 10000 ש"ח וכשאראה רווחים אבין יותר וידרבן אותי להפקיד עוד ועוד ,היכן כדאי לי להפקיד ואיך עושים זאת?
אשמח לתשובות
הבעיה שבהשקעה (בסיכון גבוה-רווח גבוה) לטווח ארוך אסור להשקיע על מנת לראות בקרוב רווחים, אלא באמונה שלטווח הארוך יהיו רווחים ולא משנה מה יהיה בטווח הקרוב.אני קוראת כאן על השקעות ולא ממש מבינה אני רוצה לנסות השקעה של 10000 ש"ח וכשאראה רווחים אבין יותר וידרבן אותי להפקיד עוד ועוד ,היכן כדאי לי להפקיד ואיך עושים זאת?
אשמח לתשובות
כבר נרשמתם וקיבלתם הלוואה מהם? מה הפרוצדורה?מעדכנת שהגיבו לי ושלחו לינק להרשמה.
יש לך מושג כמה דמי הניהול?
האמת שמחוסר זמן עדיין לא טיפלתי בנושא, כך שאין לי מידע.כבר נרשמתם וקיבלתם הלוואה מהם? מה הפרוצדורה?
וישתפו בפרטים לטובת כולם.אני התכתבתי איתם בכתובת הזו:
תשואות - מזכירות <office @ nahalah.org>
ההלוואות ללידה זה גמח פנימי של קהילת פני מנחם לחברי הקהילה, אבל כל אחד יכול להצטרף ולהפקיד עצמאיתכבר נרשמתם וקיבלתם הלוואה מהם? מה הפרוצדורה?
אז מי שיכול להפקיד לקרן השתלמות לבד זה עדיף?ההלוואות ללידה זה גמח פנימי של קהילת פני מנחם לחברי הקהילה, אבל כל אחד יכול להצטרף ולהפקיד עצמאית
זה שאלה ל @השקעות R הון ... בגדול נראה לי שמבחינת מיסוי קרן השתלמות עדיף. אבל מבחינת כוח עמידה בזמני משבר - הם נותנים את הפתרון לאדם הממוצע הסטנדרטי הלחיץ שהכסף יהיה נעול עד לחתונה על ידי הקופה לטווח ארוך ולא ימשך בהיסטריה בזמני ירידות או משבר או סתם להוצאות שוטפות של החיים כשיהיה חסר לו פתאום כסף.אז מי שיכול להפקיד לקרן השתלמות לבד זה עדיף?
לא מכירה מישהו שיכול לעמוד בגמח כזה לכל מאן דבעי. הוא יקרוס לפני שיקום. זה משהו שיכול לקרות רק בקבוצה שמחויבת אחד לשני כמו חסידויות, קהילות סגורות, ומישהו שיהיה מחובר גם לקבוצה הספיצפית וגם לרעיון ברמה שהוא יתאבד כדי לגייס ולהלוות.יש גוף אחר שנותן הלוואות כאלו?
ברוך השם. אולי כדאי כהמשך של התוכנית המצוינת הזאת לציבור גם להחדיר בהדרכת חתנים שיעור או שתיים על התנהלות כלכלית חכמה בדגש על להימנע מהלוואות לא נצרכות אני מכיר סיפורים על אנשים שקנו דברים שהם ממש לא יכלו לעמוד בהם כי זה רק 1000 ש"ח בחודש וזה לא נשמע הרבה. שם אפשר גם ללמד על שוק ההון לטווח ארוך.הציבור מקבל אוריינטציה כלכלית. שרק יילך ויגבר בעזרת השם
בישיבות רבות מביאים הרצאה ממסילה, וגם המדריך חתנים שלי דיבר איתי פגישה שלמה על כלכלת הבית, כך שהעסק כבר מתחיל להיכנס ונקווה שיכנס יותר ויותר.ברוך השם. אולי כדאי כהמשך של התוכנית המצוינת הזאת לציבור גם להחדיר בהדרכת חתנים שיעור או שתיים על התנהלות כלכלית חכמה בדגש על להימנע מהלוואות לא נצרכות אני מכיר סיפורים על אנשים שקנו דברים שהם ממש לא יכלו לעמוד בהם כי זה רק 1000 ש"ח בחודש וזה לא נשמע הרבה. שם אפשר גם ללמד על שוק ההון לטווח ארוך.
יש עוד גוף שיכול לעמוד בזה וזה @הגמ"ח המרכזילא מכירה מישהו שיכול לעמוד בגמח כזה לכל מאן דבעי. הוא יקרוס לפני שיקום. זה משהו שיכול לקרות רק בקבוצה שמחויבת אחד לשני כמו חסידויות, קהילות סגורות, ומישהו שיהיה מחובר גם לקבוצה הספיצפית וגם לרעיון ברמה שהוא יתאבד כדי לגייס ולהלוות.
מאוד אהבתי את הרעיוןיש עוד גוף שיכול לעמוד בזה וזה @הגמ"ח המרכזי
ואולי כדאי שהם יבדקו אופציה כזו, של הלוואה הפוכה הלוואה בהתחלה, והתחלת תשלומים מיידים שחלקם תרומה וחלקם הפקדה, כשחלק מההפקדה ישמש כביטחון לכך שהקרן לא תיפדה לפני החתונה של הילד בעברית פשוטה קנס למקרה שהכסף יפדה לפני כן.
@הגמ"ח המרכזי האם שקלתם את זה פעם?
בטוח?ההלוואות ללידה זה גמח פנימי של קהילת פני מנחם לחברי הקהילה, אבל כל אחד יכול להצטרף ולהפקיד עצמאית
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים