כללי הקובץ כבד מידי - דחוף ביותר

• הוסף לסימניות
עבדתי על קובץ אינדיזיין שאליו ייבאתי קבציםם של- PDF וציורים ויקטורים מאילוסטרייטור, ייצאתי לPDF, הקובץ יצא כבד ברמה שבית הדפוס לא יכול להתעסק איתו (101 MB), (נשמע מוגזם אך זה המצב)
אמרו לי שאני ישטח, אבל אני בשום אופן לא רוצה להפוך את הקובץ ל-JPG
יש פתרון ??
תודה מראש לכל המנסים לעזור.

• הוסף לסימניות
ולמה לא לשלוח רק בשביל הדפוס משוטח?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.

ייבאת קבצים, כקובץ או כלינק?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.

ייבאת קבצים, כקובץ או כלינק?

• הוסף לסימניות
נסה לגרור את הפריטים ישר מהאילוסטריטר לאינדיזיין

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;618896:
ולמה לא לשלוח רק בשביל הדפוס משוטח?
זאת השאלה שלי איך משטחים מבלי להפוך ל-JPG ובלי להוריד מהאיכות?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לשטח תמונה באינדיזיין. סוגרים pdf באקרובט4 ואז בהגדרות ב- output בוחרים בשורה של colour conversion את האופציה convert to destination. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
עשיתי בדיוק כפי שהוראת -טונר, אבל הקובץ לא נהיה יותר קל ומלבד זאת לא נראה לי שהקובץ השתטח (אולי אני טועה)

• הוסף לסימניות
אני לא סומך על השיטוח של התוכנות, לפעמים זה לא מספק את התוצאה הרצויה. הדרך שלי היא כזו: (אמנם קצת מסורבלת, אבל נותן לי את התוצאה הכי טובה.)
אני סוגר את הקובץ לPDF גירסה 6 או יותר ללא שיטוח שכבות. > פותח את הקובץ באקרובט פרו > מייצא את הקובץ לEPS כשבהגדרות אני מגדיר לו שלא ישנה את פרופיל הצבע וישתמש בפרופיל המוטמע (מומלץ) > לאחר מכן אני זורק אותו לדיסטילר כשהוא מוגדר על פרס קוואליטי (לוודא שהסגירה היא לאקרובט 4). זהו, קיבלנו קובץ משוטח סופר דופר!

חשוב! במפגשים בין וקטור לרסטר אתם תראו כאילו התמונה חתוכה ויש פסים לבנים, אך אל דאגה בהדפסה ב-99.99% מהמקרים זה לא מופיע. כמובן להוציא העתק שמש כדי לוודא זאת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י israelm24;619015:
אני לא סומך על השיטוח של התוכנות, לפעמים זה לא מספק את התוצאה הרצויה. הדרך שלי היא כזו: (אמנם קצת מסורבלת, אבל נותן לי את התוצאה הכי טובה.)
אני סוגר את הקובץ לPDF גירסה 6 או יותר ללא שיטוח שכבות. > פותח את הקובץ באקרובט פרו > מייצא את הקובץ לEPS כשבהגדרות אני מגדיר לו שלא ישנה את פרופיל הצבע וישתמש בפרופיל המוטמע (מומלץ) > לאחר מכן אני זורק אותו לדיסטילר כשהוא מוגדר על פרס קוואליטי (לוודא שהסגירה היא לאקרובט 4). זהו, קיבלנו קובץ משוטח סופר דופר!

חשוב! במפגשים בין וקטור לרסטר אתם תראו כאילו התמונה חתוכה ויש פסים לבנים, אך אל דאגה בהדפסה ב-99.99% מהמקרים זה לא מופיע. כמובן להוציא העתק שמש כדי לוודא זאת.
כמה שאלות בבקשה:
-אתה יכול לציין באנגלית את האפשרות שלא לשנות את הפרופיל
- איך מוודעים שהסגירה היא לאקרובט 4 לי זה דווקא מראה על 5 ולא נראה לי שיש אפשרות לשנות
-(וממש אגב איך כותבים באמצע הציטוט את השאלות/תגובות, ניסיתי ולא הלך)

• הוסף לסימניות
תפתחי בפוטושופ ואז תשמרי ב-pdf. אולי בדפוס יסכימו לקבל psd ואם עוד לא אז ב-tif

• הוסף לסימניות
שאלותיך:

נכתב ע"י Goshen;619136:
כמה שאלות בבקשה:
-אתה יכול לציין באנגלית את האפשרות שלא לשנות את הפרופיל
כשעושים ייצוא לEPS בחלון השמירה יש לך בצד ימין לחצן שרשום עליו settings לחצי עליו, בחרי ברשימה בצד שמאל
ב-color managment ובאופציה color handing תשני ל-same as sorce

- איך מוודעים שהסגירה היא לאקרובט 4 לי זה דווקא מראה על 5 ולא נראה לי שיש אפשרות לשנות
אפשר לשנות. פתחי את הדיסטילר > וודאי שאת נמצאת על מצב של Press Quality > בתפריט למעלה בחרי בsettings > בחרי ב Edit Adobe PDF Settings > בחלון שנפתח שני את הCompatibility לאקרובט 4 (PDF 1.3) > לחיצה על OK > שמירת הפרופיל החדש בשם וזהו לעבודה!
-(וממש אגב איך כותבים באמצע הציטוט את השאלות/תגובות, ניסיתי ולא הלך)
עושים צטט ובתוך הציטוט מוסיפים שאלות/תשובות כמו שאני עשיתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה