כללי הקובץ שוקל מעט מיד?!?!?

• הוסף לסימניות
אני סוגרת כעת שמשונית להדפסה:
גודלה 2X3 מטר -
כמובן שסגרתי לא בגודל הנ"ל אלא באותן פרופורציות (60X90 ס"מ)
הקובץ שוקל רק 4 מגה. (במקור הקובץ פוטושופי ושוקל 140 מגה גודלו 20X30 ס"מ)
נשמע לכם נורמלי? או שהכל חלילה יתפקסל בהדפסה?:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טלי ליפשיץ;1041648:
אני סוגרת כעת שמשונית להדפסה:
גודלה 2X3 מטר -
כמובן שסגרתי לא בגודל הנ"ל אלא באותן פרופורציות (60X90 ס"מ)
הקובץ שוקל רק 4 מגה. (במקור הקובץ פוטושופי ושוקל 140 מגה גודלו 20X30 ס"מ)
נשמע לכם נורמלי? או שהכל חלילה יתפקסל בהדפסה?:confused::confused::confused:

20*30 זו תמונה A4,
הגיוני מאד שתשקול לאחר סגירה 4 מגה.

אני רק לא יודעת עם מקור פיקסלי של 20*30 ס"מ (כמה DPI?)
מספיק איכותי להגדלה של 2*3 מטר.

בוקטור מספיק עשירית הגודל,
בפיקסלי נראה לי שכדאי יותר בפרופורציה של 25%.
(1.5*1 מטר)
(תלוי גם במטרת השלט, אם הוא מרוחק אפשר בגודל קטן יותר, אך אם זה מהווה קישוט קיר, או שלט הנצפה מקרוב רצוי איכותי יותר)

• הוסף לסימניות
תעבדי על חצי מהגודל הנדרש, במקרה שלך 100X150 וברזולוציה 300 DPI ובעז"ה ייצא טוב.

• הוסף לסימניות
בלי לדעת איך סגרת ולאיזה פורמט,קשה מאד להתייחס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה