"הקוד היצירתי"

• הוסף לסימניות
יש למישהו אולי למכור לי יד שניה? הספר אזל מהחנויות מזמן.וכבר לא מוצע למכירה. תודה!!!

• הוסף לסימניות
איזה השפעה ישירה מה'פנורמה' :)
גם אני מעוניינת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיks;1820175:
איזה השפעה ישירה מה'פנורמה' :)
גם אני מעוניינת

וואס איז דאס "פנורמה"? אין לי מושג מה זה. אשמח להחכים ולדעת:):)

• הוסף לסימניות
יש לי את הספר 'הקוד היצירתי' מאת נועם מנלה. הוא מצוין ומוסיף, נותן קווי חשיבה יצירתיים, אבל לדעתי לא חובה לכל בעל מקצוע להחזיקו בבית. קודם כל- כי רובו פירוט של דוגמאות, ואיננו מלא תוכן מהסוג שצריך לרענן מדי תקופה, אלא המשמעות היא לתפוס את 'הקוד'. בנוסף הוא מלא בעייתיות, בעיקר צריך להיזהר מהילדים שלא ייחשפו - הן לתמונות והן לתוכן הכתוב. הספר שברשותי נקי ומצונזר- כולל תלישת דפים וקשקושים שחורים. זכיתי בו בפרס במהלך הלימודים, והושיבו מזכירה מיוחדת לצנזר לי אותו. ניתן להשאיל ממני את הספר לתקופה קצרה בעלות של 35 ש"ח- לקרוא ולהחכים מספר 'נקי', שלמרות היותו מצונזר יתכן שאעיף אותו מהבית כשהילדים יגדלו...
למעוניינים- נא לפנות באישי

• הוסף לסימניות
תודה לך!!! ובעיקר על הפירוט.
אני מכירה היטב את הספר. יש לי אותו בבית מושאל. אבל אני רוצה לקנות אותו בכל אופן.
את צודקת בכל מילה לגבי הצינזור שהוא חובה.

• הוסף לסימניות
בדיוק היום התקשרתי לסטימצקי. הם אמרו שנגמר ואפשר להזמין
והם אמרו לי שיזמינו לי אותו לעוד שבועיים.

• הוסף לסימניות
מה העלות שלו?

• הוסף לסימניות
מרים שרביט הגיעה איתו להסכם של מכירת הפי די אף.
תבררי דרך סיעור מוחות איך תוכלי לקבל זאת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kopi;1844433:
מרים שרביט הגיעה איתו להסכם של מכירת הפי די אף.
תבררי דרך סיעור מוחות איך תוכלי לקבל זאת.
אבל אין כמו ספר פיזי שאפשר בשעות הפנאי לשבת ולקרוא. כי אחרי הכל, בגלל השעות הרבות שאנו על המחשב, כמה אפשר עוד לשבת עליו....?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י racheligraf;1844473:
אבל אין כמו ספר פיזי שאפשר בשעות הפנאי לשבת ולקרוא. כי אחרי הכל, בגלל השעות הרבות שאנו על המחשב, כמה אפשר עוד לשבת עליו....?

נכון, אבל יש לך אופציה להדפיס...

• הוסף לסימניות
שימו לב: לא רק התמונות בעייתיות, גם התוכן הכתוב בעייתי מאד מאד - הוא נגוע בכפירה של ממש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה