הקולקציה הקייצית של שו-לייס

• הוסף לסימניות
סיום פרוייקט צילום של 101 דגומאות מדהימות וססגוני במיוחד!
אם יהיה ביקוש אני יעלה גם הקטלוג

לבקשת כמה מהפורום אני מעלה עוד תמונות

• הוסף לסימניות
צילום מעולה, זה צרוב?
מענין לראות איך זה משולב במודעה / קטלוג

• הוסף לסימניות
מקסים.
ראיתי את הקטלוג, הכל מושלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפקליק;2488964:
סיום פרוייקט צילום של 101 דגומאות מדהימות וססגוני במיוחד!
אם יהיה ביקוש אני יעלה גם הקטלוג

מדהיייייייייייים
אני אשמח לראות קטלוג!
טנקס

• הוסף לסימניות
יפה מאד מאד!
התמונות מוארות והצבעים טובים

• הוסף לסימניות
העלתי עוד תמונות בהודעה הראשונה

• הוסף לסימניות
קיבלתי את הקטלוג במייל-
והסתכלתי כמה דקות טובות על כל תמונה
עושה ת'עבודה!!

• הוסף לסימניות
וואו!
איזה פרויקט!
צילום מעולה!

• הוסף לסימניות
צילום מקסים!

רק בתמונה הראשונה מפריע לי שאין צל/השתקפות, הנעלים קצת מרחפות ככה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי קוגלמן;2489438:
רק בתמונה הראשונה מפריע לי שאין צל/השתקפות, הנעלים קצת מרחפות ככה

הרקע נשרף בכוונה כי זה נועד לכל מיני שימושים כך שכל פעם אני מתאים את הצל לפי הצורך

• הוסף לסימניות
עבודה נהדרת נקיה מדויקת בלי פספוסים

• הוסף לסימניות
ראיתי בפרסומת
מקסים מקסים
נקי ומושך לקנות
יופי של קולקציה.

• הוסף לסימניות
מיוחד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה