הקול הבא- אשכול ההעלות

• הוסף לסימניות
הם רוצים שהאינטרנט יהיה לצורכי עבודה בלבד, ולא לסתם דברים.

• הוסף לסימניות
הסיבה היא שכל הענין שהרבנים התירו אינטרנט- זה לצורך פרנסה, או אולי גם נוחיות, כמו בנקים, משרדים ממשלתיים וכו', אין להם שום ענין להתיר גם אתרי בילוי ונייעס. אני מתארת לעצמי ששוקלים שם כל מקרה לגופו, אבל על פניו לא נותנים.

• הוסף לסימניות
וסתם מענין אותי, אתרים שהם רוחניים כמו הידברות וכו', נותנים?

• הוסף לסימניות
לא. בשביל מה צריך את זה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדן;1528919:
יש לי קובץ להעלות, 240 מ''ב, אני צריכה מנוי או קוד לג'מבו מייל, יש למשהו?

אם זה שוקל עד 500 מ"ב - אפשר להעלות לג'מבו בלי קוד.
צריך רק להרשם - וזה בחינם.

לוחצים על "הרשמה" בראש העמוד (מצו"ב צילום מסך),
ממלאים את הפרטים, ואז יש לך אפשרות להעלות לג'מבו עד 500 מ"ב, ללא תשלום.

אם תעלי - אשמח :)

תודה.

צפה בקובץ המצורף 227267

קבצים מצורפים

• הרשמה.JPG
    KB 44.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אם יש פה מישהו שמוכן להסביר לי איך מורידים אני אעלה לך לדרופ'

• הוסף לסימניות
נו, אז שמישהו שמבין בזה יסביר לה איך מורידים.

• הוסף לסימניות
אז כך, בג'מבו אי אפשר כי זה שוקל 797 MB (גם כיווץ לא יעזור)

איך מורידים? בדר"כ זה קצת מסובך, דברו על זה כמה פעמים בפרום-חפשו, אבל כאן זה ממש פשוט כי זה מוכן להורדה..(מאוד קשה לראות באתר כי זה קובץ קשה ונתקע כל הזמן.) מקש ימיני בעכבר>שמור וידיאו כ. וזה יורד..

וקצת חבל שאנשים לא יודעים איך משתמשים בגוגל דרייב.. (אגב יש עוד כמה אופציות כמו קופי,wetransfer-באתר הזה אפשר לשלוח עד1 גיגה!,ועוד..

ובכל אופן הלילה הייתי צריך להיות ער בסיבה טכנית אז נתרמתי...

בבקשה

• הוסף לסימניות
תודה לכל הנרתמים. כל הכבוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חצי;1529134:
ובכל אופן הלילה הייתי צריך להיות ער בסיבה טכנית אז נתרמתי...

בבקשה

מה זה? הקול הבא 3 באיכות גבוהה יותר ממה שהועלה לג'מבו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה ל"עדן" ול"חצי" על הטירחה שטרחו עבורינו.

• הוסף לסימניות
חפשתי אתמול את 'הקול הבא פרק 1' באתר של מנחם טוקר, ולא מצאתי (ואני מנותבת, ופתוח לי).

מישהו יכול להביא לינק?

• הוסף לסימניות
תגידו, אולי מישהו יודע...
שמעתי שמועה, שאת כל שלושת הפרקים בכלל הסריטו באותו זמן.
ז"א שהם סתם עובדים עלינו, הלכו להחליף בגדים כל פעם בשביל שייראה כאילו זה שבוע אחרי....
מישהו יודע אם השמועה נכונה?
פשוט זה עשה לי כזה..."מה, עובדים עלינו בעיניים?"

• הוסף לסימניות
זה שטויות, כי זה בעצם תוכנית שבועית בקול חי, שיש לה בונוס שהיא גם מוסרטת ומתועדת לצפייה.
כך שברור שזה מתרחש אחת לשבוע במוצ"ש, ולא הכל בפעם אחת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה