נכתב ע"י דודכהן;2066077:בחירת הציבור אם לא היה נראה איך שזה נראה היה יותר סיבה לקבל את זה כך,
ברגע שהיסמין אומרת ממקור בטוח שהוא זוכה לפני המון זמן + הסרטון שמראה חיבה מיוחדת לרוטמן קשה לומר שזה כך,
ואם אהבת באמצע למה המשכת את התחרות וניתבת דווקא לשם היית עוצר את זה,
דרך אגב היה פיקוח של עורכי דין בסיפור הזה??
בקול ברמה בתחרות של חידון ההלכה העולמי זכור לי ששמעתי שם שהמתמודדים בכלל לא מדברים עם הרב אופיר מלכה / יניב מאירי בקשר לזה חוץ מהחידון עצמו ,
שוב, אני חוזר לא אמרתי שזה 100 אחוז מכור,
ואין לי שוב דבר נגד רוטמן הנחמד שאהבתי אותו גם אלא על צורת ההתנהלות שחבל שלא הייתה יותר מכבדת,
נכתב ע"י zahav1;2066080:ההפך,
אני הייתי בטוחה שהמשחק מכור מראש על משה חדד, שהוא הרבה יותר הסגנון של האמנים שפדידה מייצג.
משהו יכול להוריד מיוטיוב את הקליפ של רוטמן אצל רכניץ?
תודה
נכתב ע"י zahav1;2066080:משהו יכול להוריד מיוטיוב את הקליפ של רוטמן אצל רכניץ?
תודה
נכתב ע"י מקופלת;2066088:מי זה היסמין ומה המקור שלו? על זה אתה מסתמך???
אפשר גם למצוא תגובות שבטוחות שמשה חדד זוכה...
חיפשת על רוטמן אז מצאת את אוהדיו, זה הכל.
נכתב ע"י פלאפונית;2066110:אני עדיין לא מבינה , מה כ''כ קשה לפרגן ???
תסבירו לי ......
תפרגנו ... הבנאדם היה חולה והבריא ,ועכשיו הוא ב''ה הגיע לרגע שהוא יכול
למצאות את הכשרון שלו ,וזה לבד התרגשות גדולה.
בדר''כ כשיש איזה תחרות ,אז יוצא שבוחרים משהו מאותו מגזר ,ולכן ברור לי כאן
שגד אלבז ומושקוביץ ,לא בחרו משהו מהמגזר שלהם שזה בדר''כ מושך ,אלה
בחרו כי באמת הוא שר מהנשמה שלו...
נכתב ע"י דודכהן;2066122:מה קשור???
את פתאום מכניסה פה את הרגש שלך האישי שיש לך סימפתיה כלפיו ,
הכל טוב ויפה זה לא קשור לשיפוט עצמו
וערכתי את הודעתי הראשונה תסתכלי שם,
נכתב ע"י פלאפונית;2066169:לא מכניסה את הרגש שלי לבד , אלה את הרגש של כולם! של כל מי
ששמע אותו שר!
אגב ה''קצף'' והחוסר פירגון וכו' , לא הם שימנעו ממנו לשיר , הוא כבר שם
בפנים , וזהו הוא השיג את זה וביושר , אז חאלסס עם הברבורים ...![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים