ה'קול הבא'- תוכלו לעשות חסד אמיתי?!

• הוסף לסימניות
בבקשה בבקשה!:eek::eek::eek:
אני יודעת שהיו פה קישורים וכו', בחיפוש לא מצאתי ואלה שכן- כבר לא זמינים.
אם למישהו יש תיקיה עם הפרקים לצפייה ויוכל לשולח לי- יבורך מן השמיים!
אשמח מאוד לקבל במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה ענקית מראש!!!
יום נעים והמון הצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לי עד 13
אבל זה שוקל הרבה מאוד
יש לך דרופבקס שאוכל להעלות?

• הוסף לסימניות
לצערי לא,
ניסיתי פעם לפתוח והסתבכתי. ומחוסר זמן לא התפנתי לטפל בזה עדיין---
בכל אופן אם אפשר לשלוח לי דרך הג'מבומייל זה יהיה נפלא!
תודה ענקית!

• הוסף לסימניות
אני ינסה להעלות לגמבו
מקוה שיעלה משקל כזה
אבל זה יקח זמן ילך אחד אחד מקסימום

• הוסף לסימניות
נתיב

• הוסף לסימניות
משקל כל התוכנית הוא בערך 15GB, משהו שלא נראה לי כ"כ הגיוני לשלוח דרך שרת. זה העלאה של יום שלם, והורדה של חצי יום. אם זה היה שוקל פחות, איכשהו הייתי מנסה לעזור, אבל זה נראה פשוט לא נורמלי...

אם לחלק ממשתמשי נתיב, האתר של הקול הבא פתוח, תנסו לבקש פתיחה ל24 שעות, ותורידו את כל הקבצים. נראה לי יותר ריאלי... בעיקר עבורכם.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חשיבה;1810954:
למה זה לא ממשיך אגב?

באמת חבל...
אנחנו גם מאלה שחשבנו שהתוכנית תמשיך אחרי סוכות
אבל זה לא קרה,
כנראה היו להם בזה ההמון הוצאותתתת
תאמת, התאכזבנו!

למנחם טוקר יש עכשיו תוכנית חדשה במוצא"ש

• הוסף לסימניות
חבר'ה, אולי אפשר שכל אחד יתן קישור (או ישלח למייל) בג'מבומייל, לפרק אחד אחר. ככה הכובד לא ירתיע כ"כ ויתחלק בצורה הגיונית בין כמה אנשים.
בסדר?!
תודה לכם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פשוט;1811247:
באמת חבל...
אנחנו גם מאלה שחשבנו שהתוכנית תמשיך אחרי סוכות
אבל זה לא קרה,
כנראה היו להם בזה ההמון הוצאותתתת
תאמת, התאכזבנו!

למנחם טוקר יש עכשיו תוכנית חדשה במוצא"ש

בלי קשר
שמועות אמרות שיש בעיות בהנהלת התוכנית לא תמיד מסתדרים.
ולכאורה אפשר לומר הקול הבא ז"ל

• הוסף לסימניות
מנחם טוקר אמר במוצ"ש האחרון בשידור ברדיו שהקול הבא חוזר החל ממוצ"ש הקרוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה