- הוסף לסימניות
- #2,241
לא רוצה לגלות פה...
אבל תצביעו לזה שקרע לכולנו את הלב. ולשופטים
באמת שמגיע לו בבקשה .
אבל תצביעו לזה שקרע לכולנו את הלב. ולשופטים
באמת שמגיע לו בבקשה .
מישהו יודע איפה אפשר להצביע למתמודדים חוץ מטלפונית?
בפעמים הקודמות ככל הידוע לי, לא הייתה אפשרות כזומישהו יודע איפה אפשר להצביע למתמודדים חוץ מטלפונית?
בכל יום ראשון בבוקר מצטברות בנטפרי פניות רבות על הוידאו של הקול הבא.
זה בגלל שהעובדים שבודקים וידאו בנטפרי לא עובדים במוצ"ש.
אבל באמת איכפת לי שיהיה לכם כיף בנטפרי.
ולכן מתי שיש לכם לינק ליוטיוב תשלחו לי בהודעה פרטית. פה בפרום. ואני מקווה שאני יראה ויפתח.
לתשומת לב:
זה מהשלב הקודם לא?לתשומת לב:
אל תשלחו בקשה.
זה לא הפרק המלא.
מחיפוש בגוגל זה נראה שעדיין לא הועלה ליוטיוב...נו מה קורה חברה איפה חלוצי פרוג...
אז שיבקש מטוקר שיעלה, הוא אשכנזי, והוא רק משבוע הבא...כנראה פדידה הלך לסליחות
טוקר עושה דברים רק בתשלוםאז שיבקש מטוקר שיעלה, הוא אשכנזי, והוא רק משבוע הבא...![]()
במחילה.אולי פדידה הלך לסליחות אבל גולשי פרוג לא![]()
אז תתפלל גם עלינו שיעלו לנו את הלינק....במחילה.
אני מדבר בשם עצמי אך זה בדיוק מה שאני הולך לעשות כעת.
נצפה כבר מחר, גם ככה יודעים מי עלה...
(סליחה אחת כבר ביקשתי למעלה למי שעקב...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים