הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
בהצלחה רבה לבעלי אפרים חן מחר בגמר הגדול!
וכמובן לשאר המתמודדים שתהיה הצלחה מופלגה.
הולך להיות עוצמתי ומרגש.
בשורות טובות
משיח נאו
רותם
הרבה הצלחה!!

מישהו יכול להסביר לי מאיפה פדידה יודע שיהיו "לפחות" שני מתמודדים שישירו פעמיים? ואם זה בין כה אמור להיות אז למה הוא אומר בראיונות ברדיו ש"אני כבר אומר לך שיהיו שניים שיעשו שני ביצועים" (ציטוט מזמן אוויר של היום)?!?!

מישהו יכול להסביר לי מאיפה פדידה יודע שיהיו "לפחות" שני מתמודדים שישירו פעמיים? ואם זה בין כה אמור להיות אז למה הוא אומר בראיונות ברדיו ש"אני כבר אומר לך שיהיו שניים שיעשו שני ביצועים" (ציטוט מזמן אוויר של היום)?!?!
אולי בגלל הגלגל הצלה

בהצלחה רבה לבעלי אפרים חן מחר בגמר הגדול!
וכמובן לשאר המתמודדים שתהיה הצלחה מופלגה.
הולך להיות עוצמתי ומרגש.
בשורות טובות
משיח נאו
רותם
בהצלחה רבה...
נתפלל שהתוצאה תהיה מושלמת בעז"ה, ושכולם יהיו מרוצים.

אוף, למה האירוע לגברים בלבד......??
סליחה על ההתערבות אבל

כל בקשה כזאת גוררת לקירור בציבור שלנו

הארוע לגברים בלי שטיקים טריקים עם תוצאות שמדרדרות את איכות הציבור

יש שידור חי

אין חשד שרצית מעורב כמובן...

למי ששאל אם ייגמר מאוחר.
היום בזמן אויר טענו שייגמר ב12.

זה היום?

מחר

נשארו כרטיסים רק ביציע ב25 שקלים. אבל אני לא זוכרת את המספר טלפון....מצטערת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה