הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
מה הסיפור עם המוזיקה היא בולעת את כולם.. שינמיכו את המוזיקה...

ומעניין אותי אם רק לי צורם שהביאו מקהלה או בס מה שתקראו לזה מ'בחוץ' ולא מהציבור החרדי
יש כ''כ הרבה מקהלות משובחות ומקצועיות בציבור החרדי , לא אהבתי ...
(ואם תשימו לב כשגולדברג שר בהבהרה חסידית שורשית הם קצת לא איך לאכול את זה ,והיה נראה שהם ממש מזלזלים... )
זה מקהלה של פדידה

הוא רעד בשיר כניראה מפחד

ומעניין אותי אם רק לי צורם שהביאו מקהלה או בס מה שתקראו לזה מ'בחוץ' ולא מהציבור החרדי
(ואם תשימו לב כשגולדברג שר בהבהרה חסידית שורשית הם קצת לא איך לאכול את זה ,והיה נראה שהם ממש מזלזלים... )
גם לי צורם
וממש מגעיל כאילו מה הקשר???

נחמן אלוף
ואפרים חן- גם טוב אבל כבר שנה שעברה בחרו את מוטי שהוא אתו סגנון
עכשיו צריך משהו חדש

ליבי על אפריים
טוקר אומר שהמאזינים יצביעו
בואו ונמתין
אני מציע לכם מראש לנסות להצביע בטלפון שהוא יגיד גם לאחר שתגמר התוכנית עדיין יהיה אפשר להצביע...
אני לא באמת חושב שהם לא יתערבו בהחלטה...

זה ברור שלבוסקילה אין אח ורע מבחינת יכולות (בתוכנית הזאת) אבל נראה לי שקול חי מחפשים מ(י)שהו אחר

שום מקהלה חסידית מכובדת לא תרצה לשתף פעולה עם התחרות הזאת

אני מציע לכם מראש לנסות להצביע בטלפון שהוא יגיד גם לאחר שתגמר התוכנית עדיין יהיה אפשר להצביע...
אני לא באמת חושב שהם לא יתערבו בהחלטה...
ברור שהם ינסו- לדעתי הם כבר החליטו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה