הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
סליחה אבל @מיכאל. ו @כישרוני
מה הקשר עכשיו
רגע עכשיו יתחילו לרוץ סיפורי חיים של כל אחד מהמתמודדים

רק אותי זה מעצבן???

בתחרויות במגזרים אחרים... רק הסיפור חיים מדבר.
גם כאן זה נותן רגש..
וזה באמת סיפור מרגש - מאד.

מוטי רוטמן זוכה הקול הבא 1:
upload_2018-10-3_22-45-40.png

אני נתתי לו יותר ממאה נקודות.... (אפילו שאני לא שופט):p

סליחה אבל @מיכאל. ו @כישרוני
מה הקשר עכשיו
רגע עכשיו יתחילו לרוץ סיפורי חיים של כל אחד מהמתמודדים

רק אותי זה מעצבן???

את משזה מעצבן שיתן לי לייק:p:p:p
אני מתפעל מזה שהוציאו את זה רק עכשיו!!! וגם לא הוא בעצמו אלא חברים שלו!! זה באמת מראה על גדלות!!

מעניין אם מוטי רוטמן היה מתמודד עכשיו מי היה לוקח
הוא או עמיחי סובר?

תראו משהו מרטיט מכיכר השבת: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:...
upload_2018-10-3_22-48-56.png

עכשיו לא תפוס ואפשר להצביע, אולי זה עוד ישפיע...תנסו, מה יש להפסיד..

אני מתפעל מזה שהוציאו את זה רק עכשיו!!! וגם לא הוא בעצמו אלא חברים שלו!! זה באמת מראה על גדלות!!
עמיחי הוא אדם עניו, ורק בגלל זה הייתי נותן לו מאה אלף נקודות!!!!! היופי הפנימי שלו משתקף, המידות שלו.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה